Τρίτο στεφάνι για την Άντζελα Γκερέκου: Αυτός είναι ο 60αρης εκατομμυριούχος που παντρεύεται

Ευχάριστα νέα «έσκασαν» για την Άντζελα Γκερέκου, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται να βάλει τρίτο στεφάνι με έναν 60αρη εκατομμυριούχο.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes», το μυστήριο πρόκειται να γίνει στην Κέρκυρα και μάλιστα η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου την ντύνει νύφη. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για την περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η γνωστή ηθοποιός δύο χρόνια μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλο φαίνεται πως βρήκε ξανά το χαμόγελό της.

Δείτε ποιον παντρεύεται:

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από Άντζελα Γκερέκου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε αρχίσει να…»
Συνέντευξη στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και στο Youfly.gr, είχε παραχωρήσει πριν καιρό η Άντζελα Γκερέκου, η οποία μίλησε για την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, αλλά και για τον Τόλη Βοσκόπουλο, κάνοντας αποκαλύψεις «φωτιά» για το βιβλίο που είχε αρχίσει να γράφει.

«Προς το παρόν η Μαρία σπουδάζει και η αλήθεια είναι πως φαίνεται να την ενδιαφέρει γιατί έχει λάβει μέρος σε κάποια επεισόδια της σειρά Τα καλύτερα μας χρόνια της ΕΡΤ. Αν αρχίσει σημαντικά να την ενδιαφέρει, θα κοιτάξουμε μήπως πάει σε κάποια δραματική σχολή. Δεν είναι καλό να βάζεις εμπόδια στα όνειρα των παιδιών σου αν βλέπεις πως είναι κάτι που αγαπούν και τα κάνει ευτυχισμένα» δήλωσε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

Όσον αφορά το βιβλίο του Τόλη Βοσκόπουλου που δεν ολοκλήρωσε ποτέ είπε:

«Είχε αρχίσει ο ίδιος να το γράφει. Και μάλιστα είχε γράψει τις 80 πρώτες σελίδες που είναι όλο το ιστορικό της οικογένειας του στην Μικρά Ασία και ο ερχομός τους από εκεί, οι δυσκολίες της εγκατάστασης τους στην Ελλάδα μετά την καταστροφή. Και είχε γράψει μέχρι τη στιγμή που βγήκε στο θέατρο. Και μάλιστα του έλεγα: “Γράψε και το υπόλοιπο μια χαρά το έχεις γράψει” και εκείνος μου έλεγε «έγραψα όλα αυτά που έπρεπε, τα υπόλοιπα για την καριέρα μου μπορείς να τα γράψεις εσύ».

Victor Vernicos: Τα πρώτα του λόγια μετά τον αποκλεισμό

Latest

Άντζελα Δημητρίου: «Εγώ πήγα τον Σάκη Ρουβά στην πρώτη γραμμή» … Αποκάλυψη «βόμβα» για τον δημοφιλή τραγουδιστή (vid)