Βάσω Λασκαράκη: Το τηλέφωνο στη Google, η τηλεοπτική πρόταση και το διαζύγιο

vaso-laskaraki

Η Βάσω Λασκαράκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η Βάσω Λασκαράκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η ίδια αποκάλυψε πώς επί δύο χρόνια το τηλέφωνό της υπήρχε στη Google χωρίς η ίδια να το έχει καταλάβει. Τελικά η Βάσω Λασκαράκη όταν κατάλαβε τι ακριβώς έχει συμβεί, έβαλε δικηγόρο ώστε να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα.

«Υπήρχε στη Google ο αριθμός του τηλεφώνου μου για δύο χρόνια και δεν το ήξερα. Χτυπούσε και χτυπάει ακόμη σαν τρελό. Με έπαιρναν όλο παιδάκια. Βρέθηκε το τηλέφωνο μου σε μια σελίδα. Με εισαγγελική παρέμβαση, έβαλα δικηγόρο, πλήρωσα.

Ήταν κάπου στην Τσεχία, Κροατία. Το έβγαλα πέρσι το τηλέφωνό μου. Με έπαιρναν επί δύο χρόνια συνέχεια. Πήρε μια φορά ένα παιδάκι και το ρώτησα. Μου είπε πως υπάρχει στο Google. Δεν το πίστευα. Πάτησα και είδα όλο το τηλέφωνό μου, φόρα παρτίδα» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

Ο χωρισμός «Η πιο δύσκολη στιγμή, αναφορικά με το θέμα της δημοσιότητας, ήταν η μέρα ανακοίνωσης του διαζυγίου. Μόνο ο Μελέτης Ηλίας το ήξερε. Ήταν βράχος δίπλα μου. Ήταν δύσκολη στιγμή, γιατί ήταν τα βλέμματα μετά…»

«Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, ρόδινα δεν είναι ποτέ όλα, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο και τέλεια, ας μην κοροϊδευόμαστε» ξεκαθαρίζει η Βάσω Λασκαράκη.

«Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να θέλει η κόρη μου να μείνει με τον μπαμπά της. Όλες αυτές οι συζητήσεις υπάρχουν στο μυαλό μου και προσπαθώ πάντα να ενημερώνομαι για το τι μπορεί να έρθει.

Η δική μου συμβουλή σε μια μαμά που χωρίζει και μπορεί να τα βλέπει όλα μαύρα είναι ότι η ζωή δεν τελειώνει με ένα διαζύγιο. Η ζωή τελειώνει με έναν θάνατο»

Η πρόταση για εκπομπή και οι Άγριες Μέλισσες «Υπήρξε η πρόταση για παρουσίαση εκπομπής, όμως δεν ήρθαμε σε συμφωνία, δεν ήταν το κατάλληλο τάιμινγκ και καλώς έπραξα. Το πιο κοντά σε συζητήσεις ήταν με τον alpha. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στον χώρο μου έχουν προτείνει να σκεφτώ πολλές φορές κάτι τέτοιο. Η αγωνία μου και το άγχος μου είναι το ποιους ανθρώπους θα έχω δίπλα μου, γιατί δε μπορώ να πάω μόνη μου εγώ εκεί… Η αγωνία μου ήταν «τώρα αυτό θα είναι αλλαγή πορείας, αλλαγή καριέρας;».

Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει. Σε αντίθεση με τον κουμπάρο μου, και καλό μου φίλο, Μελέτη Ηλία, όταν διάβασα το σενάριο για τις Μέλισσες, είπα ότι αυτό το έργο θα είναι η επιτυχία της χρονιάς» είπε για τα τηλεοπτικά. 

Διαβάστε επίσης »

ioanna-maleskou:-i-nea-chronia,-o-skai-kai-i-ekpompi-pou-tha-ithele

Ιωάννα Μαλέσκου: Η νέα χρονιά, το κανάλι του Φαλήρου και η ζωντανή εκπομπή που θα ήθελε

Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε τον Ζαρντίμ

Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε τον Ζαρντίμ