Βαγγέλης Κακουριώτης: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στη σκηνή από κοπέλα – Δεν μου αρέσει να με ακουμπάνε» (VIDEO)

Ένα βίντεο που απεικονίζει μία κοπέλα κρατώντας ποτό να προσεγγίζει τον Βαγγέλη Κακουριώτη την ώρα που αυτός τραγουδά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και να προσπαθεί να τον φιλήσει, απασχόλησε τα τελευταία 24ωρα ΜΜΕ και social media.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

@valiagriva1

• Τι εκανε η τυπισσα ρεεεεε • #fy #fypage #fyp #foryou #tiktok #tiktokgr #forfun #viral #mpesfypgamw #fyppppppppppppppppppppppp #tokyo #tokyotheaterathens #vaggeliskakouriotis @Βαγγέλης Κακουργιωτης

♬ πρωτότυπος ήχος – Βάλια Γρίβα

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε στο «Πρωινό» την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου για όλα όσα συνέβησαν και μοιράστηκε τη γνώμη του σχετικά με το περιστατικό, το οποίο χαρακτήρισε «σεξουαλική παρενόχληση».

«Επειδή ήταν η πρώτη μας εμφάνιση είχαμε πάρα πολύ άγχος, κυρίως θυμάμαι θολά έτσι κάποια πράγματα. Κυρίως θυμήθηκα βλέποντας τα βίντεο και εγώ. Για να είμαι ειλικρινής η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν έντονη εξαρχής, αλλά σιγά-σιγά, κλιμακωτά άρχισε να γίνεται έντονη, οπότε μας ξάφνιασε όλους, και τους συνεργάτες μου και τον κόσμο», είπε αρχικά.

«Μου έκανε πάρα πολλή εντύπωση, πέρα από το ότι επέλεξε να το κάνει αυτό γιατί είναι σεξουαλική παρενόχληση, ότι η παρέα της δεν αντέδρασε. Ενώ το μαγαζί έστειλε κάποιον να επιχειρήσει να την κατεβάσει με ευγενικό τρόπο», πρόσθεσε στη συνέχεια. Σχετικά με τη διάρκεια του συμβάντος δήλωσε: «Συνολικά πρέπει να ήταν – τώρα μια εκτίμηση κάνω έτσι – κανά 5λεπτο, 4λεπτο. Το βίντεο ξεκινά από κάποια στιγμή και μετά. Ήταν λίγο πιο πριν ακόμα πάνω, απλά χόρευε γύρω».

Από πλευράς της η κοπέλα, ονόματι Μία Καρολυς, είπε πως πήγε για πρώτη φορά στα μπουζούκια και πως είχε πολύ πάθος και πως δεν ήταν σεξουαλική παρενόχληση. «Δέχθηκα πολλά μηνύματα μίσους» είπε για τα όσα της στέλνουν στα social media. Συνεχίζοντας είπε πως δεν έκανε σεξουαλική παρενόχληση και πως είχε πάθος γιατί είναι από το Εκουαδόρ και πως ζητά συγγνώμη.

Για το αν μίλησε με την κοπέλα ο Βαγγέλης Κακουριώτης απάντησε: «Μαζί μου δεν επικοινώνησε, τη δέχομαι παρόλα αυτά τη συγγνώμη. Έχω δεχτεί άλλες εκδηλώσεις θαυμασμού, σε μικρότερη όμως ηλικία, οι οποίες ήταν γεμάτες αγάπη και θαυμασμό. Αισθάνθηκα άβολα, ανέφερα σε μια συνέντευξή μου ότι δεν θέλω να με ακουμπάνε άνθρωποι που δεν τους το επιτρέπω ή δεν τους ξέρω, και που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα».

Και στο τέλος είπε κλείνοντας ο τραγουδιστής: «Ήταν έντονη, με έφερε σε αμήχανη θέση, δεν θεωρώ ότι θα του έδινα συνέχεια (σ.σ. του περιστατικού). Ήταν σεξουαλική παρενόχληση ναι, αλλά το πόσο παρενόχληση ήταν προσδιορίζεται και από άλλες παραμέτρους, δηλαδή εν προκειμένω: το έκανε δημόσια, είχε πιεί αλκόολ – δεν ήταν η λογική της καθαρή ήταν κυρίως το ένστικτό της – ζήτησε συγγνώμη που για εμένα δείχνει κάτι. Και δεν συνηθίζω και εγώ να καταδικάζω τους ανθρώπους εκμεταλλευόμενος μια στιγμή αμήχανη ή άτυχη».

Η Μάγισσα spoiler: Ο Τζανής δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15