Φάνης Μουρατίδης: Ηθοποιοί μου ζητούσαν να μεσολαβήσω στον Παπακαλιάτη για να παίξουν στο Maestro

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για το Maestro, λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν στο MEGA αλλά και το Netflix.

Ο ηθοποιός που έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά, έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Πάμε Δανάη» και είπε αρχικά ότι: «Το Maestro είναι ένα υπέροχο ταξίδι, είμαστε ευλογημένοι όσοι κάνουμε αυτό».

Στην πορεία, ο Φάνης Μουρατίδης αποκάλυψε, ότι τον έχουν προσεγγίσει πολλοί συνάδελφοί του, ζητώντας του να μεσολαβήσει προκειμένου να μπορέσουν να παίξουν στη σειρά. Μετά από σχετική ερώτηση, απάντησε ότι: «Έχουν έρθει ναι και μου έχουν πει να μεσολαβήσω στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να τους πάρει στη σειρά, μπορεί να το έκανα κι εγώ. Όταν βλέπεις μια δουλειά ότι τη ζηλεύεις, τη θαυμάζεις θα ήθελες να είσαι κι εσύ κομμάτι της» είπε.

Δείτε το βίντεο

Όσο για τον συνονόματό του ρόλο στη σειρά, ο ηθοποιός ανέφερε, πως εξακολουθεί να δυσκολεύεται να καταλάβει κάποιες πτυχές του χαρακτήρα του. «Στον ρόλο αυτό που με έχει δυσκολέψει είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν απολογείται, για μένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να σκεφτώ ότι μπορεί να υπάρχει πατέρας που δεν απολογείται» σημείωσε.Η «φάρσα» στον Παπακαλιάτη στα γυρίσματα του MaestroΟ ηθοποιός περιέγραψε ακόμη, ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα της σειράς. Όπως εξήγησε, βρίσκονταν στη θάλασσα νύχτα, ενώ το συνεργείο γνώριζε πως ερχόταν κακοκαιρία. «Ξέραμε ότι θα έρθει καταιγίδα και έπρεπε να ρίξουμε τον Γιάννη τον Τσορτέκη στη θάλασσα. Κι είναι μια στιγμή που ήταν μαύρα τα νερά και λέμε να κάνουμε πλάκα στον Χριστόφορο» είπε.

Εξήγησε πως με τον συνάδελφό του θέλησαν να πειράξουν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, παριστάνοντας πως ο Τσορτέκης φοβόταν να πέσει στο νερό. «Θυμάμαι ο Χριστόφορος θέλοντας να μας πείσει, το τι επιχειρήματα είπε για να πέσει ο Γιάννης στη θάλασσα, δηλαδή έπρεπε να ηχογραφήσουμε» είπε.

# «Maestro». # Φάνης Μουρατίδης

Πηγή

Η αναποφάσιστη κλέφτρα παγώνει τα πλάνα με το παγιδευμένο παντελόνι της!

Η συγκινητική επανασύνδεση με τον πατέρα μου μετά από 5 χρόνια, μετά τη Eurovision