Τζίνα Αλιμόνου: «Καύσωνα» σήκωσε με το ολόλευκο μαγιό της (ΦΩΤΟ)

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς φαίνεται πως απολαμβάνει η Τζίνα Αλιμόνου αυτό το διάστημα τόσο εντός όσο και εκτός των Αττικών τειχών. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δε, η ξανθιά καλλονή αγαπά να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα από τις διακοπές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κάτι που έπραξε δηλαδή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πριν από λίγες ώρες, εκτοξεύοντας κατακόρυφα το θερμόμετρο των social media!

Κι αυτό μιας και η Τζίνα Αλιμόνου επέλεξε να δημοσιεύσει μια άκρως καλοκαιρινή εικόνα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και ποζάρει στον φακό φορώντας το ολόσωμο, ολόλευκο μαγιό της έχοντας σαν φόντο τα καταγάλανα νερά της Πάρου. Εύλογα, η καλλίγραμμη σιλουέτα της ηθοποιού και μοντέλου δεν αφήνει κανένα ανδρικό, και μη, μάτι ασυγκίνητο…

«Η μόδα που με συναρπάζει γεννιέται από τη σύνθεση των αντιθέτων: από τη μια η αυστηρή γεωμετρία του πατρόν, από την άλλη η υψηλή δόνηση των καθαρών χρωμάτων! Εύχομαι να απολαύσετε τις δροσερές θάλασσες» έγραψε στη λεζάντα της νέας της ανάρτησης η Τζίνα Αλιμόνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Οι φωτογραφίες της Βεργκάρα με μπλε λεοπάρ μαγιό που προκάλεσαν «ταραχή» στο Instagram (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γιάννης Ζουγανέλης: «Μου πρότειναν να παίξω σε καθημερινή σειρά με 300 ευρώ το επεισόδιο»