Τράπερ – Trannos: Νοσηλεύεται μετά από τροχαίο ατύχημα …. ενώ η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο trapper Trannos το βράδυ της Παρασκευής.
Την ίδια ημέρα που πριν ένα χρόνο ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ο νεαρός trapper βγήκε ζωντανός από το ατύχημα που είχε με το τζιπ του.
Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε από νωρίς ο μάνατζέρ του μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο Trannos νοσηλεύεται σε κλινική στο Φάληρο μετά το ατύχημά του, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.
Ως αποτέλεσμα, ακυρώθηκαν όλες οι επερχόμενες εμφανίσεις του.

«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο», ανέφερε στην ανάρτησή του ο μάνατζέρ του.

«Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεωτέρας. Σας ευχαριστεί για την κατανόηση, και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», συνέχισε…

«Ο Trannos θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και το ενδιαφέρον», πρόσθεσε λίγο αργότερα.

Πολλοί έσπευσαν να συσχετίσουν μία καραμπόλα τριών οχημάτων που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με το ατύχημα του Trannos, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Το ατύχημα του trapper έγινε πιο νωρίς το βράδυ της Παρασκευής.

Ο μάνατζερ του Trannos μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα Και Πάλι» και διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για το ίδιο τροχαίο ατύχημα.

Άντζελα Γκερέκου – Οργισμένη απάντηση: Δεν σέβεστε τον Τόλη Βοσκόπουλο

Θεραπεία Με Γάτα: Τα 5 Πανίσχυρα οφέλη που απολαμβάνουν όσοι ζούνε με Γάτα