Τραγωδία στον αγωνιστικό χώρο: Πέθανε 17χρονος ποδοσφαιριστής μετά από χτύπημα στο συκώτι

Σοκαριστική είναι η είδηση που έρχεται από την Αλγερία, καθώς ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από μια κλωτσιά αντιπάλου στο συκώτι του κατά τη διάρκεια αγώνα αναπτυξιακών ομάδων. Η έλλειψη γιατρού και ασθενοφόρου στο γήπεδο αποδείχθηκε μοιραία.

Το περιστατικό συνέβη στις 17 Μαρτίου, όταν ο Γουασίμ Ντζεζάρ που αγωνιζόταν με τη φανέλα της NRB Oued El Ma εισέβαλε στην περιοχή της TRB Arris και δέχτηκε ένα σκληρό χτύπημα στο συκώτι από αντίπαλο αμυντικό. Ο νεαρός παίκτης κατέρρευσε με το κεφάλι του να χτυπάει το χορτάρι, ενώ οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν σοκαριστικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε γιατρός ή ασθενοφόρος στο γήπεδο, παρά τους κανονισμούς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην Αλγερία. Τα μέλη του προπονητικού επιτελείου προσπάθησαν να παρέμβουν και να παρέχουν πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ενώ σύντομα ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για τη ζωή του, αλλά, δυστυχώς, ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής (24/3).

 

Written by admin

Latest

«Ήρθε ένα βράδυ στο καμαρίνι και…»: «Χαρά στα σκέλια» της Βανδή (vid)

Έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους: 5 διάσημες Ελληνίδες τραγουδίστριες που έκαναν μεγάλη επιτυχία στα 90s και χάθηκαν