Γιώργος Λιβάνης: Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά – Ανακοίνωση εγκυμοσύνης από τη σύντροφό του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λιβάνης, καθώς περνά τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του. Η αγαπημένη του σύντροφος, η Ανδρομάχη, ανακοίνωσε στο Instagram την ευχάριστη είδηση ότι είναι έγκυος και ότι σύντομα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Με μια φωτογραφία που δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά, η Ανδρομάχη εξέφρασε τη χαρά και την αγάπη της για το μωρό που φέρει στην κοιλιά της. Ευχαρίστησε το Θεό για την ευλογία αυτή και τον Γιώργο Λιβάνη για τα όμορφα συναισθήματα που τους φέρνει η εγκυμοσύνη.

Η Ανδρομάχη ανυπομονεί να αγκαλιάσει το μωράκι τους και να ζήσει μαζί τους όλες τις στιγμές της νέας οικογενειακής ζωής που ξεκινάει. Με αγάπη και χαρά περιμένουν τη νέα αυτή περιπέτεια που τους περιμένει.

Οι δυο τους περίμεναν να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις πριν ανακοινώσουν την είδηση, ώστε να είναι όλα καλά και να μπορούν να το μοιραστούν με τους ακόλουθους τους στα social media.

Αυτή η όμορφη είδηση γέμισε με χαρά και ευτυχία τους φίλους και τους θαυμαστές του Γιώργου Λιβάνη, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν τη μικρή οικογένεια να μεγαλώνει και να γεμίζει ακόμη περισσότερο με αγάπη και χαρές.

Written by admin

Η αστεία ερωτική ενέργεια που προκάλεσε η Κατερίνα Ζαρίφη στο πλατό

Ο Μαρουσάκης μιλάει για τη ζέστη και την αφρικανική σκόνη