Τόνια Σωτηροπούλου: Σέξι και απελευθερωμένη, περπατά με… σατέν πιτζάμες

Η 34χρονη ηθοποιός είναι «σύμβολο» της θηλυκότητας

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία από τις πιο ελκυστικές και αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Mε το ταπεραμέντο, τη μεσογειακή ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της, κερδίζει τον θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού, χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια.

Παράλληλα, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, αφού αναλαμβάνει συχνά τον ρόλο του μοντέλου για χάρη γνωστών εταιρειών γυναικείων ενδυμάτων και εσωρούχων. Και χθες, Τετάρτη 6/4, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται σε εξωτερικό χώρο, με κομψές, σατέν πιτζάμες, σε απόχρωση του κίτρινου. Όπως καταλαβαίνετε, τα εν λόγω στιγμιότυπα αποτελούν προϊόν διαφήμισης και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι το ιδανικό πρόσωπο για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

Στην πρώτη φωτογραφία, αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και ρομαντική διάθεση, περπατά σε έναν δρόμο, ο οποίος θυμίζει επαρχία, και δεν μπορεί παρά να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της, με το κοντό σορτς να αφήνει σε κοινή θεά τα καλλίγραμμα πόδια της.

Στη δεύτερη φωτογραφία, βρίσκεται πιθανότατα σε κάποιο πάρκο. Με φόντο ψηλά, καταπράσινα δέντρα, ελιές και γκαζόν, στέκεται όρθια, τοποθετώντας το ένα χέρι της στα ξύλινα «κάγκελα». Το σικάτο lingerie, με τις λεπτομέρειες από δαντέλα, κολακεύει το ντεκολτέ της, ενώ τη θηλυκή της πλευρά αναδεικνύουν τα καστανά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ανέμελα στην πλάτη και κάτω από τους ώμους της. Οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν πάνω της, με την ίδια να δείχνει ήρεμη και να το απολαμβάνει.

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η μεγάλη απάτη του Ισίδωρου αποκαλύπτεται – Η Αρετή ξεφτιλίζει δημοσίως την Εύα

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Το spoiler για τον «Σασμό» και το ενδεχόμενο γάμου με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα