Tόνια Σωτηροπούλου: Γιόγκα στο κέντρο της Αθήνας – Χάζεψαν περαστικοί και τουρίστες

Δείτε την ανάρτηση της αγαπημένης ηθοποιού

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Τόνια Σωτηροπούλου ανήκει στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών και ελκυστικών γυναικών ηθοποιών της ελληνικής showbiz. Mε τη μεσογειακή της ομορφιά, το ταπεραμέντο και το γυμνασμένο σώμα της, έχει κερδίσει το θαυμασμό των ανδρών.

Και χθες, Κυριακή 3 Απριλίου, η 34χρονη ηθοποιός και σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια, εκμεταλλεύτηκε το γλυκό, ανοιξιάτικο καιρό, φόρεσε ένα από τα αγαπημένα της αθλητικά σετ και πήγε στο κέντρο της Αθήνας, όπου και έδειξε τις ικανότητές στην ισορροπία, κάνοντας μερικές πόζες yoga.

Στις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την βλέπουμε πάνω σε ένα πέτρινο, ψηλό πεζούλι, με θέα την Ακρόπολη. Πιθανότατα βρίσκεται στο Θησείο. Το κολάν αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της και αγκαλιάζει τους γλουτούς της, ενώ το τοπ κολακεύει το ντεκολτέ της. Άνετη και απελευθερωμένη, κάνει δύο στάσεις yoga, με τους περαστικούς να την κάνουν χάζι. Τη θηλυκή της πλευρά αποθεώνουν τα κυματιστά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ανέμελα στην πλάτη και κάτω από τους ώμους της, με την ίδια να εκπέμπει σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση.

Η Τόνια Σωτηροπούλου μπορεί να έδειξε την ευλυγισία της και το ωραίο κορμί της, ο στόχος της, ωστόσο, ήταν άλλος, να διαφημίσει γνωστή εταιρεία αθλητικών ρούχων – υποδημάτων. Τα κατάφερε; Εε ναι, και με το παραπάνω!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Βρεττάκος ομολογεί στην Ιουλία πως αυτός πλαστογράφησε τη διαθήκη του Ιπποκράτη

Αντίνοος Αλμπάνης: Με μία φωτογραφία, μας λέει πώς η ζωή μας μπορεί να αποκτήσει άλλο νόημα