Menu

Το τραύμα που δεν ξεχνά ο Φώτης Σεργουλόπουλος: Η απομάκρυνση από τη θέση του

“Όχι, δεν της παραχώρησε τη θέση και της είπα… “I don’t speak english”! Μου το είπε με πολύ ύφος” θυμάται ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Την ανορθόδοξη συνάντηση που είχε παλαιότερα με την Κέιτι Πέρι θέλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, το πρωινό της Τετάρτης, να μοιραστεί τόσο με την Τζένη Μελιτά όσο και με το τηλεοπτικό κοινό της ΕΡΤ. Κι αυτό μιας και ο παρουσιαστής του «Πρωίαν σε είδον» αρνήθηκε, με στιλ, κάτι που του ζήτησε η γνωστή τραγουδίστρια!
Πιο συγκεκριμένα, ύστερα από σχετική αφορμή για θέμα με την τραγουδίστρια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βγάζει καινούργιο τραγούδι η Κέιτι Πέρι; A, είναι αυτή που ήθελε να με σηκώσει από έναν καναπέ που καθόμουν. Μου έχει μείνει τραύμα αυτό και το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Ναι, δεν μπορώ. Όποτε βλέπω την Κέιτι Πέρι θυμάμαι πως ήθελε να με σηκώσει από έναν καναπέ που καθόμουν για να κάτσει αυτή».
«Εντάξει τώρα και συ, δεν της παραχώρησες τη θέση;» αναρωτήθηκε η Τζένη Μελιτά με τον τηλεοπτικό της συνεργάτη να είναι κατηγορηματικός. «Όχι! Έκανα… «I don’t speak english». Μου το είπε με πολύ ύφος. Έβαλε τους παρατρεχάμενους να με σηκώσουν».

«Τελοσπάντων, έκατσε δίπλα μου. Έκανα λίγο έτσι και κάθισε δίπλα μου. Έκατσα λίγο στο μπράτσο και έκατσε. Την άφησα τελικά, τους παρατρεχάμενους δεν άφησα να κάτσουν» περιέγραψε στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος για αυτή την ιδιαίτερη ομολογουμένως συνάντηση με την πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Written by admin

Exit mobile version