Menu

Η αλήθεια πίσω από τον μύθο του Τάκη Φύσσα: Ο γάμος που άλλαξε ημερομηνία λόγω του Euro

Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για μένα από όλες τις πλευρές, δήλωσε ο Τάκης Φύσσας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής του Euro 2004 βρέθηκε στο Στούντιο 4 την Τετάρτη, εξετάζοντας την πορεία του Euro 2024, στο οποίο η Ελλάδα δεν συμμετέχει. Μεταξύ άλλων, έδωσε και μια σαφή απάντηση για τον μύθο που έγινε γύρω από τον γάμο του!

“Ο γάμος σου αναβλήθηκε λόγω του Euro;” του ρωτήθηκε, στο οποίο απάντησε: “Είναι αστικός μύθος! Παντρεύτηκα στις 9 Ιουλίου επειδή στις 4 Ιουλίου είχαμε τον τελικό και στις 5 Ιουλίου γεννήθηκε η δεύτερη κόρη μου, οπότε μπερδεύτηκα λίγο με τις ημερομηνίες”.

“Είχα σχεδιάσει τον γάμο μου μετά το Euro. Είχα πει στη σύζυγό μου: ‘Θέλω να απολαύσω τα παιχνίδια και μετά θα επιστρέψουμε. Δεν θα φτάσουμε μέχρι τον τελικό, αλλά θέλω να τον δω με τους φίλους μου’. Όμως όλα άλλαξαν και παρέμεινα στο τουρνουά και λίγες μέρες μετά, στις 9 Ιουλίου, παντρευτήκαμε, όπως αναγραφόταν και στα προσκλητήρια”.

“Μάλλον άρεσε σε όλους αυτός ο μύθος. Παντρευτήκαμε όπως είχαμε προγραμματίσει, ενώ και ο Κώστας Κατσουράνης παντρεύτηκε μια μέρα μετά. Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για μένα από όλες τις απόψεις”, πρόσθεσε ο Τάκης Φύσσας στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Written by admin

Exit mobile version