Το θαύμα της Ανάστασης «ακούμπησε» τον Δασκαλάκη και «έσβησε» τον καρκίνο στους λεμφαδένες

Είναι συγκινητικό. Είναι ελπιδοφόρο. Είναι ξεκάθαρα θεϊκή παρέμβαση με την πολύτιμη αρωγή και των επιστημόνων που εδώ και έναν χρόνο έχει κοντά του.

  • Για μένα που ζω απο κοντά την μάχη του με τον καρκίνο απο την πρώτη στιγμή… η εξέλιξη της αρρώστιας του συνιστά θαύμα. Συνιστά “Ανάσταση”. Και αν ισχύει το δόγμα της Εκκλησίας που θέλει τον καθέναν απο εμάς να έχουμε μέσα μας τον Ιησού… τότε ο Γιώργος εδώ και λίγες ώρες ζεί την δική του Ανάσταση απο τους νεκρούς. 

Όσοι γνωρίζουν απο τον καρκίνο θα με καταλάβουν. Και αναφέρομαι στους γιατρούς και στην μητέρα του Κωνσταντίνα και την σύντροφό του Μαρία Ντινόρη που δεν τον έχουν αφήσει στιγμή μόνο του. Μετά απο 9 μήνες θεραπειών ο καρκίνος στους λεμφαδένες απο κλίμακα 4,87 έπεσε στο 0.36.

  • Κάτι που δείχνει πώς παρά τις αντιξοότητες ο Γιώργος κέρδισε τον θάνατο και δικαιούται μετά τις τελευταίες εξετάσεις να ελπίζει για το μέλλον του. Την επιστροφή του στην δουλειά και τον πολύτιμο χρόνο στα δυο παιδιά του. 

Ο Γιώργος δηλώνει σίγουρος πώς στο τέλος του μήνα με την τελευταία αξονική τομογραφία θα περάσει στο επόμενο στάδιο. Αυτό της ζωής.

Πηγή: nassosblog

Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη – Ποστάρει συνεχώς (ΦΩΤΟ)

Είναι η κόρη πασίγνωστων ηθοποιών αλλά την βλέπουμε σπάνια έως ποτέ