Menu

Το δραματικό ταξίδι της Βίκυς Κουλιανού στο νοσοκομείο

Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Μια πολύ τρομακτική εμπειρία, να είσαι τέσσερις ώρες ακίνητος σε ένα πάτωμα με ανθρώπους από πάνω σου.
Η Βίκυ Κουλιανού περιγράφει την περιπέτεια που έζησε με την υγεία της. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από μια σειρά ιστοριών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον λόγο που την οδήγησε σε επείγουσα επίσκεψη στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους και σχεδόν λιπόθυμη κατάσταση.
“Το πρόβλημα προέκυψε στο κομμωτήριο όπου πήγα να φτιάξω τα μαλλιά μου. Σχεδόν λιποθύμησα από τους φρικτούς πόνους στη μέση και τη λεκάνη. Έμεινα ακίνητη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες. Δεν με μετέφεραν ούτε με φορείο, γιατί δεν καταλάβαιναν τί μου συμβαίνει,” αφηγείται η Βίκυ Κουλιανού με απόλυτη απερημένηνων άλγη στη φωνή της.
“Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία, να είσαι τέσσερις ώρες ακίνητος σε ένα πάτωμα με κόσμο από πάνω σου,” συνεχίζει το διάσημο μοντέλο.
“Ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά που με βοήθησαν και με μετέφεραν στο νοσοκομείο, τώρα είμαι σε θεραπεία με πολλά φάρμακα και ενέσεις. Προσπαθώ να αναρρώσω,” κατέληξε η Βίκυ Κουλιανού, ευγνωμοντροπώντας παράλληλα το ιατρικό προσωπικό που την φρόντισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Written by admin

Exit mobile version