Menu

Η δύσκολη περίοδος στη σχέση με τη Σοφία Μαριόλα, σύμφωνα με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Οι εραστές για να πάρουν φωτιά, πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης, για να ζητήσουν να ξαναβρεθούνε” εξηγεί ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Μια εκ βάθους συνέντευξη παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν. Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα που υποστήριζαν κρίση στη σχέση του με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

Είναι αλήθεια ότι πέρασες σοβαρή κρίση στον γάμο σου με τη Σοφία;

Φυσικά και περάσαμε κρίση στη σχέση μας, είναι φυσικό στη λογική του έρωτα. Οι εραστές χρειάζεται να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης για να θέλουν να ξαναβρεθούν. Είναι στην φύση του έρωτα. Ωστόσο, με τη Σοφία δεν έχουμε μόνο έρωτα, υπάρχει αγάπη, και αυτό είναι ο λόγος που δεν χωρίσαμε. Η ψυχή της καταλάβαινε ότι η δική μου ψυχή είχε πρόβλημα. Προσπαθούσε να με κινήσει να κάνω πράγματα, ενώ εγώ αρνιόμουν ακόμα και να αλλάξω ρούχα. Αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη προς αυτήν για τη στήριξη που μου έδωσε τα δύο χρόνια αυτά.

Έχεις κάτι άλλο επαγγελματικό που θα ήθελες να ανακοινώσεις;

Προετοιμάζω μια θεατρική παράσταση για τον χειμώνα που ονομάζεται “Οι Κακοί του Σαίξπηρ”. Είναι ένα μονόλογος στον οποίο θα ενσαρκώσω όλους τους κακούς ρόλους του Σαίξπηρ. Επιπλέον, συζητάμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα σίριαλ με τη Βάνα Μπάρμπα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει οριστική ανακοίνωση.

Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo

#Greek #Ελληνικά #Συνέντευξη #ΣτράτοςΤζώρτζογλου #ΕρωτικήΣχέση #Θέατρο #Σίριαλ

Written by admin

Exit mobile version