Το διατροφικό πρόβλημα στον κόσμο της μόδας: Η ανάλυση της Μάρας Δαρμουσλή

Η βουλιμία, η ανορεξία και η παχυσαρκία είναι το ίδιο τέρας απλά έχει τρία διαφορετικά κεφάλια, εξηγεί η Μάρα Δαρμουσλή.

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για το θέμα των διατροφικών προβλημάτων στην εκπομπή “Καλύτερα αργά” με την Αθηναϊς Νέγκα. Εξήγησε πως η βουλιμία, η ανορεξία και η παχυσαρκία αποτελούν το ίδιο τέρας αλλά εκδηλώνονται με διαφορετικούς τρόπους. “Στην ψυχογενή ανορεξία δεν μπορείς να βάλεις τίποτα στο στόμα σου, στη βουλιμία δεν μπορείς να έχεις έλεγχο στο τι βάζεις στο στόμα σου, ενώ η παχυσαρκία είναι πιο ορατή”, ανέφερε.

Η Δαρμουσλή τόνισε τη σημασία της αναγνώρισης του προβλήματος και της διόρθωσής του. Επίσης, ανέφερε πως σχεδόν όλα τα μοντέλα αντιμετωπίζουν διατροφικά προβλήματα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Τελικά, τόνισε πως η αντιμετώπιση του θέματος πρέπει να γίνει με επίγνωση και οργάνωση.

Έτσι, η Μάρα Δαρμουσλή μας ρίχνει φως σε ένα σημαντικό και ευαίσθητο θέμα, που αφορά τη σχέση μας με τη διατροφή μας και το σώμα μας. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουμε τα διατροφικά προβλήματα με σεβασμό και επίγνωση, για να βελτιώσουμε την υγεία και την ευεξία μας.

Written by admin

Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει: Η απόφασή μου να φύγω από το J2US λόγω της μητέρας μου

Mαρτυρικός θάνατος για 12χρονη: Η μάνα και ο πατέρας της την άφησαν να πεθάνει από ψείρες