Menu

Το ακραίο ποσό που στοιχημάτισε ο Drake στον αγώνα του Fury με τον Usyk

Ο αποψινός αγώνας είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός αγώνας, είναι ένα ιστορικό γεγονός με τη δυνατότητα να στεφθεί ο πρώτος αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής βαρέων βαρών μετά τον Lennox Lewis το 1999.

Στην αναμέτρηση μεταξύ του Tyson Fury και του Oleksandr Usyk, ο Καναδός ράπερ Drake αποκάλυψε την υποστήριξή του στον «The Gypsy King», τοποθετώντας ένα σημαντικό στοίχημα, προσθέτοντας άλλο ένα επίπεδο ενθουσιασμού στον αποψινό πολυαναμενόμενο αγώνα στη Σαουδική Αραβία. Το γεγονός έχει ήδη προσελκύσει σχόλια από θρύλους της πυγμαχίας όπως ο Mike Tyson, ο Anthony Joshua και ο Lennox Lewis, αλλά η συμμετοχή του Drake υπογραμμίζει το ευρύτερο πολιτιστικό ενδιαφέρον για αυτόν τον μνημειώδη αγώνα.

Ο Drake, γνωστός για τα εξωφρενικά του στοιχήματα σε αθλητικά γεγονότα, μοιράστηκε με τους 146 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram ότι έβαλε ένα τεράστιο στοίχημα ύψους 565.000 δολαρίων στον Tyson Fury. Εάν ο Fury αναδειχθεί νικητής, ο Drake θα κερδίσει 1 εκατομμύριο δολάρια. Παρά τον ενθουσιασμό του, οι θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπεύδουν να υπενθυμίσουν τη λεγόμενη «κατάρα του Drake», σημειώνοντας το ιστορικό του με απώλειες σε στοιχήματα υψηλού προφίλ.

<img src=”https://www.gazzetta.gr/sites/default/files/inline-images/2021-07/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%20%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82%202024-05-18%20153812.jpg” alt=”Drake” width=”494″ height=”823″ data-entity-type=”file” data-entity-uuid=”a83af017-e303-45fa-8e71-4dcead3b11b0″ />

Καθώς ο αγώνας πλησιάζει, η προσμονή αυξάνεται όχι μόνο μεταξύ των φανατικών της πυγμαχίας αλλά και μεταξύ των γενικών φίλων του αθλητισμού που γοητεύονται από το δράμα και το διακύβευμα του τελευταίου στοιχήματος του Drake.

Ο αποψινός αγώνας είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός αγώνας, είναι ένα ιστορικό γεγονός με τη δυνατότητα να στεφθεί ο πρώτος αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής βαρέων βαρών μετά τον Lennox Lewis το 1999.

Η σύγκρουση μεταξύ Fury και Usyk αναμένεται να είναι μια σκληρή μάχη, με τους δύο μαχητές να φέρνουν στο ρινγκ ξεχωριστές ικανότητες και στρατηγικές. Ο τρόπος με τον οποίο ο Fury θα αντιμετωπίσει τις ευέλικτες κινήσεις και το αντισυμβατικό στυλ του Usyk θα είναι καθοριστικός για την έκβαση του αγώνα.

# Drake # στοίχημα

Πηγή

Exit mobile version