Menu

Τελευταίο αντίο στον Στράτο Σεφτελή: Η κηδεία στο Παλαιό Φάληρο

Στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρεται στην εξαιρετική πορεία του δημοσιογράφου, ο οποίος συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες αθλητικές συναντήσεις και η φωνή του έφτασε σε κάθε σπίτι. Επιπλέον, ανακοινώνει πως η κηδεία του θα λάβει χώρα την Τρίτη 30 Απριλίου στις 11:30 π.μ. στην Ιερά Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου

Λεπτομερώς το ανακοίνωση

«Η δημοσιογραφική κοινότητα θρηνεί τον χαμό του αναγνωρισμένου αθλητικογράφου Στράτου Σεφτελή, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή χθες, Κυριακή 28 Απριλίου, στα 69 του χρόνια.

Ο Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε το 1955 στη Μυτιλήνη και, ενώ ήταν ακόμα μαθητής, ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα από την εφημερίδα “Φως των Σπορ”, το 1973. Συνέχισε το 1978 στην “Αθλητική Ηχώ” και αργότερα στο “Έθνος”, όπου εργάστηκε για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Διατηρώντας την παρά της στην εφημερίδα Τύπο, ο Στράτος Σεφτελής είχε μια ενδιαφέρουσα διαδρομή και στη δημόσια τηλεόραση.

Ξεκίνησε να εργάζεται στην ΕΡΤ το 1981 ως δημοσιογράφος και για πολλά χρόνια παρουσίαζε αθλητικές εκπομπές, ενώ από το 1993 έως το 1998 διετέλεσε επικεφαλής αθλητικών προγραμμάτων. Δυναμικός και αποφασιστικός, αλλά πάντα φιλικός προς τους νεότερους συναδέλφους, ο Στράτος Σεφτελής ήταν ένας σοβαρός, αξιοπρεπής και καταρτισμένος δημοσιογράφος που ξεχώρισε τόσο ως ανταποκριτής όσο και στα διοικητικά καθήκοντα που ανέλαβε. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του και αποχαιρετά έναν εξαιρετικό και αφοσιωμένο συνάδελφο, ο οποίος, με την στάση και την συνεισφορά του, τίμησε την ελληνική δημοσιογραφία.

Η κηδεία του Στράτου Σεφτελή θα γίνει αύριο Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου στις 11:30 π.μ., στον Ι.Ν. Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Η οικογένεια ζητά, αντί για στεφάνια, δωρεές στον Σύλλογο Γονέων παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ».

Written by admin

Exit mobile version