Menu

Αλέξης Κούγιας: Οι πολιτικές μου επιλογές έχουν βαθιές ρίζες και δεν πρόκειται να ψηφίσω Εύη Βατίδου

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” και στη Φαίη Φώτου για την περιουσία του, την ανατροφή των παιδιών του και την υποψηφιότητα της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου, στις Ευρωπαϊκές εκλογές.
«Ποτέ δεν έχω συζητήσει με την πρώην σύζυγό μου για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται. Ποτέ δεν έχω πει στα παιδιά μου ότι έχω κάποιο παράπονο. Ποτέ τα παιδιά μας δεν μας είδαν να έχουμε έναν εκτεταμένο διάλογο και αυτό είναι ένα από τα μυστικά που τα κρατά ισορροπημένα. Απόλαυσα το γεγονός ότι μόλις μεγάλωσαν λίγο τα παιδιά μας, ήρθαν και έμειναν μαζί μου χωρίς δικαστικές αποφάσεις και χωρίς να αποσπάσουν την σχέση τους με την άλλη πλευρά» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.
«Ποτέ δεν συζητήσαμε. Το έμαθα από τα Μέσα και δεν είχα λόγο να τη συμβουλέψω. Κάποια στιγμή με ρώτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης αν είχα αντίρρηση. Όχι μόνο δεν είχα αντίρρηση, αλλά αν θα μπορούσε να είναι κάθε μέρα στην τηλεόραση γιατί είναι πολύ καλά μορφωμένη κοπέλα. Έχει ολοκληρώσει κλασικό μπαλέτο στο Λονδίνο, είναι καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου και γνωρίζει ξένες γλώσσες. Είναι παρεξηγημένη, είναι πολύ πιο αξιόλογη από αυτό που δείχνει. Δεν θα υποψηφιοτεί αυτό το κόμμα, έχω διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις με έντονες ρίζες στο παρελθόν» πρόσθεσε για την υποψηφιότητα της Εύης Βατίδου με το ΛΑΟΣ.

Written by admin

Exit mobile version