«Ταφόπλακα» στα όνειρα του Ουίλιαμ: «Δε θα έχει την Κέιτ Μίντλετον πλάι του…»

Latest

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανακοίνωσε την πρώτη του δημόσια έξοδο μετά τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο.

Μετά το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον ότι νοσεί, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην εργασία του στις 18 Απριλίου, για να βοηθήσει στη δημοσιοποίηση οργανώσεων με αντίκτυπο στην κοινότητα και το περιβάλλον στο Surrey και το δυτικό Λονδίνο.

Ο πρώτος σταθμός επίσκεψής του, σύμφωνα με τον Independent, θα είναι το “Surplus to Supper“, μια φιλανθρωπική οργάνωση, που έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της σπατάλης τροφίμων και της φτώχειας.

Εκεί, θα δει πώς επεξεργάζονται τα υπολείμματα τροφίμων και πώς τα επαναδιανέμουν σε οργανισμούς που τα χρειάζονται στην κοινότητα. Θα ακολουθήσει επίσκεψη σε έναν από τους ωφελούμενους οργανισμούς, ένα κοινοτικό κέντρο νεολαίας στο Δυτικό Λονδίνο.

Η απόφασή του να επισκεφθεί αυτούς τους οργανισμούς έρχεται στο πλαίσιο της δέσμευσής του να βοηθήσει το περιβάλλον στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου, το οποίο τον έκανε να ιδρύσει το βραβείο Earthshot το 2020 για να προβάλλει τους καινοτόμους στον τομέα αυτό.

Η επιστροφή του στη δημόσια ζωή έρχεται εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου για τη βασιλική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος, και η σύζυγός του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, δίνουν αμφότεροι μάχη με τον καρκίνο. Ως εκ τούτου, ο ίδιος απουσιάζει αισθητά από τη δημόσια ζωή, ακυρώνοντας διάφορες υποχρεώσεις φέτος.

Αποκαλύψεις για τον Μεντιλίμπαρ – Το επί 7 χρόνια «δεξί χέρι» του Βάσκου, τα λέει όλα…

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα ο Μάρκος Σεφερλής: «Έχουμε πληγωθεί πολύ – Πήραμε την απόφαση να…»

Γιώργος Χρανιώτης: “Η αντίδρασή μου σε έναν άνθρωπο που μου δείχνει πώς να αφοδεύω και να ουρώ”