Τα «γυμνά» μαγιό: Η νέα σέξι τάση που επιλέγουν οι celebrities

Τα «γυμνά» μαγιό φαίνεται πως είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Οι fashionistas ετοιμάζονται για τις διακοπές τους δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία με σέξι μπικίνι και διάφανα μαγιό, όπως βλέπουμε σε celebrities από την Kim Kardashian μέχρι την Pink.

Η τάση του γυμνού ντυσίματος, η οποία έγινε δημοφιλής στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης πέρυσι, φαίνεται πως επεκτείνεται και στα μαγιό.

Η νέα γενιά – και όχι μόνο – πάει τη μόδα «ελευθερώστε τη θηλή» σε άλλο επίπεδο, κάνοντας τα εσώρουχα… μπλουζάκια χωρίς καμία ανησυχία για τυχόν ατυχήματα που μπορεί να συμβούν. Την ίδια ώρα, οι σύγχρονες νύφες επιλέγουν διάφανα φορέματα που έχουν προκαλέσει την επικρίσεις από όσους στηρίζουν ακόμη τα πιο παραδοσιακά νυφικά.

Η σχεδόν γυμνή τάση απευθύνεται τώρα σε ένα περιβάλλον που έχει ήδη συνδεθεί με ελάχιστα ρούχα: την παραλία – πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν τίποτα δεν μένει στη φαντασία.

Απολαμβάνοντας τον ήλιο αυτό το μήνα, η Pink τράβηξε μια selfie που έκανε τους θαυμαστές της να ξετρελαθούν. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ένα διάφανο στράπλες μπικίνι Adriana Degreas και τις κεντημένες μπανάνες πάνω του να προσφέρουν ελάχιστη κάλυψη, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 841.000 likes στο Instagram.

Η Κιμ Καρντάσιαν, από την πλευρά της, προωθώντας τη σειρά μαγιό της Skims, άφησε τα κύματα να βρέξουν το ολόλευκο μπικίνι της, κάνοντας το βρεγμένο τμήμα του υφάσματος σχεδόν διάφανο.
Αλλά δεν είναι κάτι πρωτότυπο για τη 42χρονη ιδρύτρια του SKKN. Άλλωστε, η σταρ του ριάλιτι «έριξε το διαδίκτυο» όταν πόζαρε για το περιοδικό Paper, αποκαλύπτοντας τα περιβόητα οπίσθιά της.

Τι απέγινε ο μαθητής που μούτζωσε τους επισήμους στην παρέλαση;

Χήρα Aποφάσισε Nα Πετάξει Tα Ρούχα Τoυ Συγχωpεμένου! Tης «K0.πηκε» H μιλιά M’ ΑΥΤΟ Πoυ Bpήκε Ψάχνοvτας[photo]