Συμφωνεί μαζί της όλη η Ελλάδα: Η Κλέλια Ρένεση είπε για τη Μαρία Καρυστιανού αυτό που έπρεπε επιτέλους να ειπωθεί

Η Κλέλια Ρένεση ξέσπασε στο instagram, αναφερόμενη στη Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, πριν από 11 μήνες.

Η Κλέλια Ρένεση για τη Μαρία Καρυστιανού

Ειδικότερα, η χαροκαμένη μάνα συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, με την κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή και η ηθοποιός, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, δεν μπόρεσε να μείνει αμέτοχη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

Αυτά τα 15’ είναι απ’ τα πιο δύσκολα που έχω δει ως Ελληνίδα πολίτης. Ντράπηκα για μένα, για τους συμπολίτες μου, ντράπηκα που χωρίς την συμπαράστασή μας ήταν αναγκασμένη αυτή η γυναίκα να πάει να μιλήσει για την δολοφονία της κόρης της μέσα στο σπίτι των δολοφόνων!

Ντράπηκα που τους έδωσαν οι Έλληνες ασυλία, και ναι, αν ήμουν απ’ τις Σέρρες και ψήφισα Καραμανλή, θα ντρεπόμουν να βγω στον δρόμο μην τυχών συναντήσω κάπου το βλέμμα της ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΞΑΝΑ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ;; ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΝΩΣΗ; ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

[ΠΗΓΗ]

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Ο Τοτός σε κορυφαίο ανέκδοτο: Το βρακί της δασκάλας

Ανεκδοτάρα με σφίχτη: Τα πιτόγυρα και το κλάμα