Συγκλονίζει η Ελένη Γερασιμίδου: Έπαθα έμφραγμα

“Στις 24 του μήνα, τη μέρα που έληγε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, πηγαίναμε προς τα εκεί και με έπιασε πολύ άσχημα ο πόνος στην καρδιά” ανέφερε η Ελένη Γερασιμίδου.
Η Ελένη Γερασιμίδου κι ο Αντώνης Ξένος άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στον Ιορδάνη Παπακυριακού για την εκπομπή Δύο στη Μία. Το ζευγάρι μίλησε για τις φωτιές που ξέσπασαν το καλοκαίρι και κάηκε μέρος του σπιτιού τους στην Παλλήνη, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε έκτοτε η ηθοποιός.

«Μέναμε από εδώ κι από εκεί. Είχαμε πολλές προσφορές και πολλή αλληλεγγύη, που ήταν πολύ συγκινητική. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλη αγάπη. Αυτό είχε και συνέπειες και στην υγεία μας. Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Είχα προειδοποιήσεις. Στις 24 του μήνα, τη μέρα που έληγε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, πηγαίναμε προς τα εκεί και με έπιασε πολύ άσχημα ο πόνος στην καρδιά.

Νόμιζα λίγο επιπόλαια και με τη σιγουριά της ψυχικής δύναμης ότι δεν θα πάθω τίποτα. Είχα τις προειδοποιήσεις στις οποίες δεν έδωσα σημασία. Δεν είμαστε πλούσιοι, αλλά έχουμε να φάμε. Εκτός του ότι έχουμε να φάμε, που είναι πολύ σημαντικό, έχουμε και πολλούς φίλους. Έρχονταν εδώ με τα ταψιά με φαγητό. Πέντε μέρες έρχονταν παιδιά που καθάριζαν όλα τα μπάζα και τώρα τα συνεχίζει ο Αντώνης» δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ζώδια: Αυτά τα ζώδια κινούνται αθόρυβα, μέχρι να φτάσουν στην κορυφή

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: «Όταν τον είδα είπα…. “Χριστέ μου, πόσο όμορφος άντρας είναι αυτός”»!