Survivor trailer 12/02: Ένταση ανάμεσα στην Ασημίνα και την Θωμαή φέρνει το νέο trailer

– Νέοι παίκτες ανατρέπουν το σκηνικό

Ένταση ανάμεσα στην Ασημίνα και την Θωμαή φέρνει το νέο trailer του Survivor!

Ακόμη ένα γεμάτο δράση επεισόδιο του Survivor αναμένεται να παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να επιστρέφει με νέες ανατροπές.

Πιο συγκεκριμένα, στο επόμενο επεισόδιο θα δείτε να έρχονται τα πάνω κάτω, με την τελευταία ήττα να έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην παραλία των μαχητών.

Ένα από αυτά είναι και η τεταμένη σχέση ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Θωμαή Εμμανουηλίδου που θα φτάσουν στα άκρα και θα καυγαδίσουν έντονα, με την πρώτη να έχει προσβληθεί από την συμπεριφορά της συμπαίκτριας της.

Μάλιστα, η Θωμαή θα καλέσει την Ασημίνα να χαμηλώσει τον τόνο της φωνής της και να μιλήσουν πολιτισμένα, όμως αυτή της η ατάκα θα φέρει ακόμη πιο μεγάλη έκρηξη από την παίκτρια των μπλε που θα της πει πως κανείς μέχρι σήμερα δεν την έχει βγάλει έξω από τα ρούχα της όπως εκείνη.

Μέσα σε όλα αυτά, οι μαχητές θα κληθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να τα δώσουν όλα στο αγώνισμα επάθλου που ακολουθεί, όμως εκεί και οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη.

Μετά την ηχηρή προσθήκη της Κάτιας Ταραμπάνκο στην ομάδα των διάσημων, ακολουθούν κι άλλες που θα ανατρέψουν το σκηνικό αποδεικνύοντας πως το φετινό παιχνίδι είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα αντιμετωπιστεί με έκπληξη και ενθουσιασμό από τις δύο ομάδες που δείχνουν καταβεβλημένες από την πείνα και τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, με την είσοδο των νέων παικτών να τους προκαλεί ανακούφιση.

Ένα ακόμη δυνατό αγώνισμα επάθλου έρχεται και η πείνα αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για την κατάκτηση του!

Spoilers

Ο Ποντιακός χορός Σέρρα έτοιμος να «ταξιδέψει» στα πέρατα της γης

Άγιος Παΐσιος: Το Twitter αποθέωσε την συγκλονιστική σειρά του «μεγάλο» κανάλι