Survivor spoiler νικητής σήμερα 26/5. Αυτοί πάνε ΜΑΙΑΜΙ

Η ομάδα που θα νικήσει σήμερα στον αγώνα επάθλου στο Survivor θα ταξιδέψει μαζί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί αλλά και τους νικητές από τον αντίστοιχο αγώνα από το τούρκικο Reality στο Μαιάμι!

Αν αι τα ταξίδια στο εξωτερικό για την εποχή του κορωνοιού είναι κάπως δύσκολα, ο Τούρκος παραγωγός κατάφερε να βρει τη φόρμουλα για να ταξιδέψουν οι παίκτες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η Δομινικανή Δημοκρατία δεν είναι πολύ μακριά από το Miami στο οποίο έχει σπίτι, κότερο και μένει μεγάλο μέρος του χρόνου ο Τούρκος παραγωγός. Είναι το μέρος που ξέρει καλά και μπορεί να γίνει ο ιδανικός ξεναγός για τους παίκτες του survivor. Ταξίδι έπαθλο στο Μαϊάμι δίνει κάθε χρονιά ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους παίκτες του Survivor και σήμερα είναι η ημέρα.

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα θα αγωνιστούν σε έναν στίβο σύνθετο που έχει κατεβάσει από τσουλήθρα το Λιβύη με εμπόδια και στο τέλος στόχο.

Ο στόχος είναι κάτι που έχει δυσκολέψει πραγματικά πολύ τις τελευταίες ημέρες και τον Ηλία Μπογδάνο αλλά και τον Γιώργο Κορομι. Από την άλλη τις τελευταίες ημέρες Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δείχνει να είναι εξαιρετική Στους στόχους.

Ομάδα θα κερδίσει σήμερα και ποια ομάδα θα καταφέρει να ταξιδέψει στο Μαϊάμι έχουμε το Νικητή και αν δεν θέλετε να τον μάθετε μην συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο.

Μπορείτε πάντα να δείτε τον αγώνα χωρίς να ξέρετε Το spoiler με το Νικητή του σημερινού αγωνίσματος.

Για τους αναγνώστες μας που είναι και φανατικοί να μαθαίνουν τα Survivor spoiler έχουμε να πούμε ότι νικητής απόψε στο Survivor είναι η κόκκινη ομάδα ξανά

Χamos

Τραγωδία στα Χανιά: Βρέθηκε νεκρή η 11χρονη που αγνοείτο από χθες

Χamos

Στο 20ό τεύχος του περιοδικού της Βουλής: Προσβάσιμη η έκθεση για το 1821 – Αφιέρωμα για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις