Survivor spoiler 06/07: Έξαλλη η Βρισηίδα ανδριώτου ούρλιαζε για Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου πίσω από τις κάμερες!

Έκανε… κακό χαμό με αφορμή μια ερώτηση

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν από τα πρόσωπα που κέντρισαν το ενδιαφέρον στον ημιτελικό του Survivor 5, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι να εντυπωσιάζει με την φοβερή της εμφάνιση, αν και πίσω από τις κάμερες έγινε… ο κακός χαμός.

Η Βρισηίδα, λοιπόν, μίλησε μπροστά στις κάμερες τόσο για την σχέση της με τον Μαρτίκα και την ενδεχόμενη συγκατοίκησή τους από Σεπτέμβρη, όσο και για την πρώην φίλη της Ιωάννα Τούνη, με την οποία και επικοινώνησε όταν γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο καθώς έμαθε πως η μητέρα της έφυγε από την ζωή και ήθελε να της μεταφέρει τα συλλυπητήριά της.

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν υπάρχει “επανασύνδεση φιλίας” κι εκείνη φάνηκε πως ενοχλήθηκε απαντώντας όμως ευγενικά, λέγοντας πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα.

Ωστόσο, όταν έκλεισαν οι κάμερες έγινε το έλα να δεις! Η Βρισηίδα είπε στους δημοσιογράφους πως δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που την βλέπουν να την ρωτούν για περσινά ξινά σταφύλια και πήρε το αυτάκι μου και μια αναφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον σύντροφο της γνωστής influencer.

Ειπώθηκε πως σπιλώνει το όνομά της… αυτό θα πω και θα κλείσω το θέμα εδώ! Μια πιο πονηρεμένη από εμένα θα έλεγε κι άλλα να βάλει φιτιλιές αλλά… εγώ είμαι; Ποτέ!

«Αντωνά μη φας, έχουμε γλάρο…»: Το Twitter “δίκασε” τη σύντροφο του Σοϊλέδη και αποθέωσε την Παναγιώταρου

Χαλκιδική: Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου ζουν τον έρωτά τους και εκτός Survivor – φωτο