Survivor spoiler διαρροή 11/2: Ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης πήγανε στο χωριό, για να βρουν φαγητό

Ακούγονται φήμες… ότι δύο παίχτες πήγαν για φαγητό στο νησί και τους έκαναν τσακωτούς. Και ο φύλακας που τους έπιασε της έφαγε κιόλας.
Τους πάνε για μεγάλη τιμωρία. Πάμε τώρα και στην ολοκληρωμένη ιστορία,την νύχτα μετά το αγώνισμα της Τετάρτης οι παίχτες …

Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς τους είχε τρελάνει η πείνα και αποφάσισαν να πάνε στο χωριό, για να βρουν φαγητό.

Συγκεκριμένα λίγο πιο μακριά από την παραλία τους υπάρχει ένα ξενοδοχείο και πήγαν εκεί για… και πήγαν εκεί για να βρουν φαγητό…

Το είχαν κάνει και ξανακάνει στο παρελθόν, όπως και άλλοι παίχτες.

Στην επιστροφή τους όμως τους έκανε τσακωτούς ο φύλακας και δημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ τους, με αποτέλεσμα οι παίχτες να επιτεθούν στον φύλακα και να του ρίξουν μερικές “ψιλές”.

Ούτε χάθηκαν στο δάσος και αλλά τρελά που λέγονται.

Και το μεγάλο πρόβλημα εκεί είναι . Ότι πλακώθηκαν με τον φύλακα. Τώρα φυσικά η παραγωγή επέλεξε να μην δώσει όλα όσα έγιναν προς τα έξω και να μείνει μόνο στο θέμα ότι ξεπόρτισαν, και όχι στο τεράστιο θέμα με τον ξυλοδαρμό του φύλακα.

Ακόμα και οι συμπαίκτες τους ήταν ιδιαίτερα καχύποπτοι και δεν πείστηκαν από τα λεγόμενά τους, αφού όπως είπαν αρκετές φορές εξαφανίζονται τα βράδια.

Η πρόταση της ομάδας τους σε ένα άτυπο συμβούλιο ήταν να βγουν εκτός παιχνιδιού, χαρακτηριστικά είπαν να τους επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή. Και μάλιστα αυτό που ήταν καταδικαστέο από τους συμπαίχτες τους ήταν ότι επιτέθηκαν στον φύλακα που τους έπιασε. Έτσι έχει όλη η ιστορία. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Η παραγωγή δεν θέλει να δώσει μεγάλη έκταση στο γεγονός και το πάει στο χαλαρό, αλλά είναι σίγουρο, ότι θα τους δούμε πλέον προτεινόμενους πολλες φορές. Μέχρι να αποχωρήσουν. Αυτή είναι η άποψη μας. Θα τους διώξουν με ωραίο τρόπο.

Να τι είπε ο Λιανός για το θέμα:

«Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που θα αλλάξουν λίγο την ροή του παιχνιδιού. Πάνω από οποιοδήποτε πρόγραμμα προέχει η υγεία των παικτών. Για αυτό έχουν μπει κάποια όρια. Τα όρια έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με τον χώρο τον οποίο ζείτε, τις παραλίες σας. Αυτοί οι κανόνες πρέπει να είναι απαράβατοι. Σήμερα λοιπόν είχαμε ένα περιστατικό στην μπλε παραλία κατά το οποίο δύο παίκτες ξεπέρασαν αυτά τα όρια, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποτέλεσμα η παραγωγή να ανησυχήσει, να κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός για να τους βρούμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτοί οι κανόνες να τηρούνται γιατί έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με την υγεία σας. Ζείτε σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι μία άγρια ζούγκλα που κρύβει πολλούς κινδύνους. Αυτή λοιπόν η παράβαση είναι λογικό να έχει και κάποιες συνέπειες. Για την επόμενη εβδομάδα η μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες, αυτές αφορούν κατά 10% τον Κρις και κατά 10% τον Αλέξη. Σε περίπτωση που ο Κρις αποχωρήσει αυτό το ποσοστό θα μειωθεί στο 10% μόνο για τον Αλέξη. Επίσης στους επόμενους δύο αγώνες που θα υπάρχει έπαθλο φαγητού και θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα μπορούν να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού».

ΤΕΛΙΚΑ, ο Κρις Σταμούλης δεν ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor 4, άρα θα του επιβληθεί κανονικά η ποινή.

Καιρός: Χιόνια, τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις ανέμους και καταιγίδες

Ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος