Survivor Spoiler διαρροή 19/2: Ένταση με “μπηχτές” γίνονται σε καθημερινή βάση από τις δύο πρώην κολλητές

και συμπαίκτριες στους Διάσημους, Άννα Μαρία Βέλλη και Ελευθερία Ελευθερίου.Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν καλεσμένη σήμερα η φίλη της Ελευθερίας Ελευθερίου, Ιφιγένεια Μπάκα και σχολίασε τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι. Αποκάλυψε αν η τραγουδίστρια θα μπορούσε να δει ερwτικά τον Αλέξη Παππά, με τον οποίο έχουν έρθει σε αντιπαράθεση …

Από την μετακόμισή τους στην μπλε ομάδα, οι δυο τους σχεδόν… μισιούνται, με την Άννα Μαρία να της κάνει ουκ ολίγες φορές τη ζωή της… ΚΟΛΑΣΗ!
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν καλεσμένη σήμερα η φίλη της Ελευθερίας Ελευθερίου, Ιφιγένεια Μπάκα και σχολίασε τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι.Αποκάλυψε αν η τραγουδίστρια θα μπορούσε να δει ερwτικά τον Αλέξη .

«Θεωρώ πως δεν στηρίζει τον Αλέξη αυτή τη στιγμή απλά κρατάει μια ουδέτερη στάση. Είναι έτσι σαν άνθρωπος η Ελευθερία που δε θέλει να έχει κόντρες με κανέναν, θέλει να έχει καλές σχέσεις με όλους και αυτή τη στιγμή για να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα επιλέγει να είναι στη μέση. Θεωρώ ότι όντως την έχουν πειράξει τα λόγια του Αλέξη, είναι ενοχλημένη ακόμα απλά θέλει να περάσουν οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο χωρίς εντάσεις», είπε και αποκάλυψε πως Ελευθερία δεν έχει κάποια σχέση έξω από το παιχνίδι.

«Ο Αλέξης είναι ένας γοητευτικός άντρας αλλά επειδή την ξέρω και είμαστε φίλες θεωρώ ότι δεν είναι του γούστου της», τόνισε.

Δεν έλειψαν όμως και τα «καρφιά» για τον πρώην παίκτη των Διασήμων, «ο Αλέξης δείχνει ότι είναι χειριστικός τύπος και επειδή η Ελευθερία είναι πάρα πολύ ευαίσθητη και τα παίρνει μέσα της κάποια πράγματα, έχει καταλάβει τι είναι ο Αλέξης και φέρεται διπλωματικά. Σίγουρα τη θεωρώ φαβορί.

Βλέπω ότι έχει πιεστεί λίγο και έχει κάποιες τάσεις φυγής αλλά επειδή είναι πολύ επίμονη θα το πάει όσο περισσότερο μπορεί».

Ελένη Μενεγάκη: Επέτειος γάμου για την ωραία Ελένη

Jaclyn Smith: H 75χρονη ηθοποιός μοιράστηκε το μυστικό της πως να μείνουμε πάντα ΝΕΟΙ