Survivor Spoiler Δευτέρα 18-1: Ποιοί κερδίζουν την ασυλία; Οι καινούργιες ομάδες και ο Ατζουν Ιλιτζαλί

survivor spoiler

Παρουσία του Ατζουν Ιλιτζαλί ξεκινά ο νέος κύκλος στο Survivor 2021. Έσπασε η κλίκα των Μαχητών και πλέον από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Κοψιδάς, αρχηγός της κόκκινης ομάδας θα έχει συμπαίκτες τους…

Σοφία Μαργαρίτη, Γιώργο Κόρομι, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Ασημίνα Ιγγλέζου, Τριαντάφυλλο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο, Περικλή Κονδυλάτο, Ανθή Σαλαγγούδη και Γιώργο Κοψιδά.

Εκ πρώτης όψεος μοιάζουν ισορροπημένες οι επιλογές, όμως είναι σαφές πως ένα προβάδισμα στη δυναμικότητα το έχει η κόκκινη ομάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο αναφέρουν πως αυτή η δυναμική των κόκκινων θα επιβεβαιωθεί με το καλημέρα, στην πρώτη μάχη για ασυλία, αλλά οι μπλε (πρώην Μαχητές) θα χαμογελάσουν ξανά…

Κι επειδή δεν θα έμενε Διάσημος για Διάσημος σε λίγες εβδομάδες, ο Τούρκος μεγιστάνας δεν θα άφηνε το προϊόν του, που επανέκαμψε πλήρως φέτος και σπάει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, να εκφυλιστεί εκ των έσω.

Η οριστική αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα για τους Διάσημους και έτσι το Survivor 2021 συνεχίζεται από σήμερα με τους Μπλε εναντίον των Κόκκινων και την πρώτη μάχη ασυλίας, αφού με το καλημέρα οι δύο νέες ομάδες θα αναμετρηθούν για να αποφύγουν την ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου-ων προς αποχώρηση.

Ο Τζέιμς Καφετζης έκανε τις επιλογές του και ως αρχηγός της μπλε ομάδας έχει μαζί του και επέλεξε τους:
Μαριλένα Ρουμελιώτη, Αλέξη Παππά, Άννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδη, Νίκος Μπάρτζη, Μαριπόζα, Chris Σταμούλη.

Ανέκδοτο: Πάει ένας σε ένα κατάστημα με υφάσματα …! Τρελό γέλιο

Battle of the Couples: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι!