Survivor Spoiler 1/5: Ποια ομάδα χάνει τον επόμενο παίχτη;

survivor

Οι ομάδες πήραν από μια ασυλία και σας έχουμε δώσει ποια ομάδα θα πάρει τουλάχιστον μια ασυλία την επόμενη εβδομάδα.

Δεν πρέπει να έχετε και παράπονο. Πρώτοι απ’ όλους κάθε μέρα. Μια συνήθεια που γίνεται λατρεία. Μην χάνεται στιγμή! Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ακόμα…

Το ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους είναι ποιος παίχτης θα αποχωρήσει.

 

Οι κόκκινοι όπως το είδαμε ξεκάθαρα με αδύναμους κρίκους Τριαντάφυλλο και Ασημακόπουλο, που αγωνιστικά είναι οι πιο αδύναμοι παίχτες του νησιού, δεν μπορούν να συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστικοί των Μπλε που μετά την αποχώρηση του Παπαδόπουλου γίνονται ακόμα πιο δυνατοί, και αναμένουμε και την επιστροφή του Μπάρτζη στον στίβο μάχης.

Καθημερινά Survivor 4 Spoiler
Θέλουν να διώξουν έναν από τους δύο, και ξέρουν ότι ο Ντάφυ δεν είναι για τα δόντια τους, αφού 9 φορές στον τάκο και έμεινε εύκολα στο νησί. Το έχουν καταλάβει. Δεν είναι χαζοί Ηλίας, Σάκης και Καρολίνα. Αλλά ο Ασημακόπουλος δείχνει ότι του έχουν τελειώσει τα κανονάκια του. Δεν έχει μεγάλο στήριγμα στα τηλεθεατόπουλα, και έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Άρα αν δεν καταφέρουν οι Κόκκινοι να κερδίσουν και τις δύο ασυλίες, κάτι για εμάς φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο, τότε θα τον δούμε στον τάκο υποψήφιο για αποχώρηση, λογικά μαζί με την Τριαντάφυλλο. Εκτός και εάν ο Ασημακό πάρει την ατομική ασυλία, αλλά στην κατάσταση που είναι που να τα βάλει με Σάκη, Ηλία και Καρολίνα. Αν γίνει αυτό το μικρό θαύμα θα δούμε τον Σάκη στον τάκο, που θα εχει πρόβλημα σημαντικό.

Στο σενάριο με τις ασυλίες μοιρασμένες που δείχνει αρκετά λογικό, στους Μπλε είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.

Θα δούμε ξανά τον Τζέιμς (εκτός και εάν πάρει ατομική ασυλία) και σίγουρα Γαλακτερό ή Κόρο. Θα είναι μεγάλη έκπληξη να βγουν Τζέιμς και Νίκος μαζί, και να μην κερδίσει κανείς από τους δύο ατομική ασυλία. Αλλά ακόμα και σε αυτό το σενάριο απέναντι στους κόκκινους δύσκολο να δούμε κάποιον από τους δύο να αποχωρεί.

Τι χρώμα θα έχει η επόμενη αποχώρηση;
Αλλά για το τέλος φυλάξαμε το καλύτερο. Να σας βάλουμε στην μπρίζα για τις επόμενες ημέρες.

Την επόμενη εβδομάδα περιμένουμε να δούμε παίχτη της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ομάδας να αποχωρεί.

Χamos

Oprah Winfrey: Η τραυματική εμπειρία που βίωσε στην παιδική της ηλικία

Χamos

Survivor νέα – Σοφία Μαργαρίτη: Η τρυφερή φωτογραφία της αγκαλιά με τις κορούλες της.