Survivor: Η μεταμόρφωση του Γιάννη Δρυμωνάκου και η εκτίμηση της ζωής

“Το Survivor μου έχει αφήσει μια πολύ όμορφη γεύση, μια μοναδική και ανεξίτηλη εμπειρία”, δήλωσε ο Γιάννης Δρυμωνάκος.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Ελένη” με τον Κωνσταντίνο Αρκά, ο Γιάννης Δρυμωνάκος μίλησε για τη σχέση του με τη θάλασσα και αποκάλυψε την επίδραση που είχε πάνω του το Survivor.
“Κάνω κολυμβητικές εκδρομές με ιστιοπλοϊκό σκάφος στον Πόρο. Η θάλασσα είναι ο πυρήνας της ζωής μου και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου μακριά από αυτήν. Νιώθω ευτυχισμένος που ζω σε έναν τόπο με τον ήλιο και τη θάλασσα”, δήλωσε ο αθλητής.
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος συνέχισε λέγοντας: “Ο αθλητισμός μου με έμαθε να είμαι πειθαρχημένος και να έχω στόχους. Τώρα, ωστόσο, ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα ενώ αντιμετωπίζω φυσικά προβλήματα λόγω της ηλικίας μου”.
Κλείνοντας, ο Γιάννης Δρυμωνάκος επεσήμανε: “Ο έρωτας είναι παρών στη ζωή μου, αλλά προτιμώ να τον κρατώ ιδιωτικό. Το Survivor μου άφησε ένα ιδιαίτερο σημάδι, μια εμπειρία που δεν ξεχνώ. Μέσα από το Survivor, μάθαινω να εκτιμώ τις απλές αξίες της ζωής που πολλές φορές θεωρούσα δεδομένες”.

Written by admin

Θυμάστε την Μαρία από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»; Δείτε πως είναι σήμερα στα 71 της η ηθοποιός που ενσάρκωσε την Παναγία

Λάκης Γαβαλάς αποθεώνει το στυλ της Μαρίνας Πατούλη