Survivor: Η αποχώρηση που έγινε εύκολη υπόθεση

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας που έσβησε την δάδα ανά χείρας και αποχώρησε από το Survivor

Η τελική αναμέτρηση για το Survivor έφερε στον στίβο μάχης δύο παίκτριες της κόκκινης και δύο παίκτριες της μπλε ομάδας την Πέμπτη. Και αυτή τη φορά, η νέα αποχώρηση θα είχε άρωμα γυναικών.

Η Ιωάννα Τζαβέλα, η Άιρα Adomaityte, η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρέθηκαν στον στίβο μάχης για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του Γιώργου Λιανού. Ποια από αυτές όμως είχε το πλεονέκτημα;

Φυσικά, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κατάφερε να επικρατήσει στη δοκιμασία αποχώρησης. Μαζί της αντιμετωπίστηκε η Άιρα Adomaityte, ενώ το άλλο ζευγάρι το αποτελούσαν η Χρύσα και η Ιωάννα.

Στο τέλος, αποχώρησαν από το Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Χρύσα Χατζηγεωργίου, με την Ιωάννα Τζαβέλα να αποχωρεί μετά από μια σειρά ηττών. Η Άιρα Adomaityte κατάφερε να επικρατήσει στη μάχη και να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν, η Ιωάννα Τζαβέλα αποχώρησε από το Survivor με συναισθήματα ευγνωμοσύνης για την εμπειρία που έζησε. Το Survivor συνεχίζεται και οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι για κάθε πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν.

Written by admin

Ο πόνος είναι ανεκτίμητος, κύριε Τεργιάκη

Latest

Δεν αστειεύεται η Τάμτα: Αν πας με αυτό το αντικείμενο εκεί που τραγουδά «τρως» πόρτα (video)