Survivor διαρροή 28/02: Τα δεδομένα της ημέρας και το νέο έπαθλο

Survivor διαρροή 28/02: Τα δεδομένα της ημέρας και το νέο έπαθλο

Survivor διαρροή 28/02: Στο τελευταία επεισόδιο είδαμε την Ανθή Σαλαγκούδη να αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι, κάτι που σίγουρα θα δυναμώσει τους κόκκινους στις νέες μάχες για έπαθλο και ασυλία, τη στιγμή που έρχεται πόλεμος στις τάξεις τους. Ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, την προηγούμενη εβδομάδα έδειξαν πιο αδύναμοι αγωνιστικά, αφού οι προσθήκες που είχαν οι μπλε βοήθησαν περισσότερο από τις αντίστοιχες της κόκκινης ομάδας.

Survivor διαρροή 28/02: Τα δεδομένα της ημέρας και το νέο έπαθλο

Οι μπλε κέρδισαν όλα τα αγωνίσματα της εβδομάδας και το μόνο που έχασαν ήταν της Τετάρτης, το οποίο ήταν διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει στο Survivor, αφού κύριο χαρακτηριστικό ήταν η δύναμη και όχι τόσο ο στόχος.

Από τα πρώτα πλάνα που βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν στην γνωστή θαλάσσια πίστα, με τον στόχο να μην είναι πολύ δύσκολος, τον συγκεκριμένο τον έχουμε ξαναδεί και σε προηγούμενα Survivor. Στη συγκεκριμένη πίστα οι μπλε είναι αφεντικά, καθώς μετράνε το απόλυτο και δείχνουν να την κατέχουν καλύτερα. Όμως είναι η πρώτη φορά που εκεί θα αγωνιστούν οι νέοι παίκτες…

Από καθαρά αγωνιστική εικόνα βλέπουμε το προβάδισμα να το έχουν οι Κόκκινοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα νέο έπαθλο έρχεται σύντομα στο παιχνίδι και θα είναι κρεβάτια και στρώματα για την ομάδα που τα κερδίζει, ώστε να κοιμούνται πιο άνετα.

Σίγουρα είναι ένα έπαθλο που ανατρέπει τα πάντα, καθώς οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα μπορούν να κοιμούνται άνετα και να είναι ξεκούραστοι στα αγωνίσματα.

Θα επανέλθουμε με νεότερα σπόιλερ …

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι

Παναγιώτης Διονυσακόπουλος – χορευτής στην παράσταση Billy Elliot: “Μου είπε να συναντηθούμε εκτός δουλειάς, μου έστελνε μηνύματα”