Παναγιώτης Διονυσακόπουλος – χορευτής στην παράσταση Billy Elliot: “Μου είπε να συναντηθούμε εκτός δουλειάς, μου έστελνε μηνύματα”

Ο Παναγιώτης Διονυσακόπουλος, χορευτής στην παράσταση Billy Elliot που σκηνοθέτησε τη σεζόν 2015-16 ο Δημήτρης Λιγνάδης μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον γνωστό κατηγορούμενο σκηνοθέτη, παραδέχτηκε ότι υπήρχαν φήμες και αποκάλυψε ότι του είχε στείλει μηνύματα μέσω facebook.
«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχαμε συναντηθεί στις πρόβες του Billy Elliot στο οποίο συμμετείχα. Και στον πρώτο χώρο που κάναμε πρόβες και στο θέατρο Παλλάς. Όταν πρωτοάκουσα γι’ αυτήν την υπόθεση δε μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα. Αυτές οι φήμες υπήρχαν. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πώς γίνεται εγώ – ένας ουσιαστικά άσχετος με τον χώρο που είχα συμμετέχει για πολύ λίγους μήνες, να έχω ακούσει φήμες για το πρόσωπό του και υπεύθυνα άτομα, που είναι τόσα χρόνια στον χώρο να μη γνωρίζουν» ανέφερε στον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο.
Και πρόσθεσε: «Ο ίδιος ο κ. Λιγνάδης μου είχε πει άμα θέλω να συναντηθούμε εκτός δουλειάς για να μου κάνει μία πρόταση. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα παγώσει μόνο από αυτό. Ίσως είχα νιώσει μία απειλή. Ήταν κατά τη διάρκεια μίας πρόβας που γινόταν στον πρώτο χώρο και  μου είπε ότι μία από αυτές τις ημέρες ήθελε να πάμε για ποτό να μου μιλήσει. Το είχα αποφύγει και δε συνέβη ποτέ. Μου είχε στείλει κάποια μηνύματα στο facebook. Ήταν ξημερώματα, αλλά εγώ προσπαθούσα να είμαι όσο πιο απόμακρος μπορώ. Τότε είχα μόλις κλείσει τα 20. Και θυμάμαι ότι είχε ειπωθεί ένα “αστείο” ότι εγώ είμαι μεγάλος γι’ αυτόν. Υπήρχε κάτι βαρύ στην ατμόσφαιρα. Προσπαθούσε να κάνει κάποια πράγματα βρώμικα και γι’ αυτό υπήρχε συζήτηση στον θίασο, ότι χρησιμοποιούσε βωμολοχία και υπήρχαν πολλά παιδιά στον θίασο. Είχα ένταση όταν ήταν εκεί και έπρεπε να πάρω μέρος στην εκάστοτε σκηνή. Μου προκαλούσε κάτι αρνητικό. Δεν πιστεύω στην αθωότητά του. Γιατί να βασανίζει αθώες ψυχές; Μιλάμε για παιδιά…».
Δες το σχετικό απόσπασμα:

. “Μου είπε να συναντηθούμε εκτός δουλειάς, μου έστελνε μηνύματα” – -.


Share0

Survivor διαρροή 28/02: Τα δεδομένα της ημέρας και το νέο έπαθλο

Survivor διαρροή 28/02: Τα δεδομένα της ημέρας και το νέο έπαθλο

Survivor: Δέκα πράγματα που δεν γνωρίζατε για το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Δέκα πράγματα που δεν γνωρίζατε για το ριάλιτι επιβίωσης