Survivor spoiler 31/01: Ποιος θα υποδειχτεί ως δεύτερος υποψήφιος και τι θα κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας;

survivor

Με ενδιαφέρον περιμένουμε και το 2ο συμβούλιο του νησιού αυτή της εβδομάδας στο Survivor. Διότι, εκεί κρίνοντα πολλά σε ότι έχει να κάνει με τον παίκτη που θα αποχωρήσει. Ποιοι κινδυνεύουν να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ λοιπόν;

Απορίες και ερωτήματα είναι η μέρα αυτή. Διότι θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το συμβούλιο του νησιού. Διαβάσετε τι μέλλει γενέσθαι με το αγώνισμα της ασυλίας. Δεν άργησε καθόλου το οριστικό survivor spoiler. Το ερώτημα είναι την Τετάρτη το βράδυ ποιον θα δούμε να αποχωρεί.

Οι Διάσημοι είναι αυτοί που κερδίζουν την ασυλία. Είναι αυτοί που πάνε θεατές και εντελώς θεατές μάλιστα στο συμβούλιο. Για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το Survivor δεν θα έχουν ούτε έναν παίκτη προτεινόμενο προς αποχώρηση. Βέβαια προτεινόμενο προς αποχώρηση είδα πως έχει η ΑΕΚ τον προπονητή της! Εντάξει, το κομμένο το χιούμορ.

Ποιον θα βγάλουν στον τάκο οι Μαχητές;

Από το trailer του Survivor βλέπουμε καθαρά τον Σάββα Κάλφα να λέει πως δεν φοβάται να βγει στον τάκο μαζί με τον Γιώργο Κατσαούνη. Χαλάρωσε λίγο θα του έλεγε αν μπορούσε. Κάτι επιβεβαιωμένο να σας πούμε δεν έχουμε. Αισθήσεις και όσα αντιλαμβανόμαστε θα αναφέρουμε.

Δεδομένο δεν είναι τίποτε. Πάντως ο Σάββας είναι πιθανό να πει στους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν. Είναι πιθανό να το πει και για έναν άλλο λόγο. Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Να τον ψήφιζαν ούτως ή άλλως. Διότι μπορεί να το παραδέχτηκε, αλλά δεν παύει να έκανε επαφή με την άλλη ομάδα για να βγουν εκτός Σοφιάννα και Ασημίνα. Δεν ξεχνιέται εύκολα αυτό και είναι πιθανό οι γυναίκες να συσπειρωθούν εναντίον του.

Γενικώς η προσπάθεια θα είναι να μπουν άλλοι δύο άνδρες δίπλα στον Κατσαούνη. Επομένως, Σάββας Κάλφας και Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι φαβορί για υποψήφιοι σε αυτή την περίπτωση. Ο Γιάννης Τσολάκης είναι συμπαθής και καλός αγωνιστικά. Η Θωμαΐς βγαίνει από την εξίσωση; Ως γυναίκα ναι, ως αγωνιστικότητα όχι.

Survivor αποχώρηση 31/1: Τι θα κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας;

Αυτή η ερώτηση είναι πολύ εύκολο να απαντηθεί. Ο Σπύρος Μαρτίκας θα κάνει αυτό που θέλει. Ο φαρμακοποιός είναι εξαιρετικός στη στρατηγική, το πάει πολύ καλά το παιχνίδι, επομένως δεν έχει κανένα φόβο. Αυτό που θέλει θα τα επιβάλλει και στους υπόλοιπους.

Κλασικά θα κάνει μια συζήτηση με όλους τους παίκτες για να τους πει τι θέλει και στο τέλος να πιστέψουν οι άλλοι πως η απόφαση είναι από κοινού. Κλασικός Σπύρος Μαρτίκας. Μετρ σε τέτοιες καταστάσεις. Είμαι βέβαιη πως θα έχει μια καλή δικαιολογία γι’ αυτόν που θα δώσει. Και επειδή είναι έξυπνος, εκτίμησή μου είναι πως δεν θα δώσει τη Σοφιάννα. Η τελευταία μαζί με την Ασημίνα έβγαλαν εκτός του Βισκαδουράκη. Μην το ξεχνάμε.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Νέες εντάσεις προκαλεί η Αιμιλία στο παιδί του Σταμάτη!

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Ο Κουράκος ζητάει από τον Ιάκωβο να ξεκόψει τον Στάθη!