Survivor: Αυτός ήταν ο πιο ενοχλητικός παίκτης με το ροχαλητό, ξυπνούσαν όλοι!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό YOU η πρώην παίκτρια Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία ήταν πραγματικά ένας χείμαρρος με όλα όσα αποκάλυψε με αυτά που είπε.

Η πανέμορφη κοπέλα απο την Θεσσαλονίκη, με τα εντυπωσιακά μάτια, είναι η τέλεια γυναίκα που θα ήθελε να έχει στο πλευρό του ένας άντρας, αφού εκτός απο μια κούκλα, λατρεύει το ποδόσφαιρο.

Φυσικά και είναι η φαντασίωση όλων των οπαδών του ΠΑΟΚ, αφού η αγάπη της για το ποδόσφαιρο την έκανε για δέκα χρόνια αρχηγό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου.

Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που βίωση στον Άγιο Δομίνικο, στη μάχη της για να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι, αλλά και για τον πιο ενοχλητικό παίκτη λόγω… ροχαλητού!

Για ποιο λόγο αποφάσισες να πεις ξανά «ναι» στο Survivor;

Ήθελα να το ζήσω από την αρχή, γιατί πέρυσι είχα µπει στο ενδιάµεσο, µάλιστα ήµουν από τις τελευταίες προσθήκες. Ήταν η τελευταία ευκαιρία για να αποδείξω στον εαυτό µου, αλλά και στον κόσµο, ότι µπορώ να τα καταφέρω και να φτάσω όσο πιο µακριά γίνεται.

Ποιες διαφορές υπήρχαν ανάµεσα σε αυτές τις δύο εµπειρίες;

Σίγουρα όταν µπαίνεις ως προσθήκη, οι υπόλοιποι παίκτες σε βλέπουν µε µισό µάτι. Είσαι ο εύκολος στόχος γιατί έχουν δεθεί µεταξύ τους, οπότε σίγουρα θα βγεις προτεινόµενος πιο γρήγορα, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι είσαι κακός αγωνιστικά. Eπίσης είναι µεγάλο αβαντάζ να µπαίνεις από την αρχή, γιατί ο κόσµος σε µαθαίνει και ταυτίζεται µαζί σου.

Σκέφτηκες πότε να τα παρατήσεις;

Υπήρχε µια περίοδος που ψυχολογικά δεν ήµουν καλά, όταν είχαν αλλάξει οι οµάδες και σκεφτόµουν «γιατί το κάνω αυτό;», αλλά ήταν µια φευγαλέα σκέψη. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας µου, που δεν θα τα παρατούσα σε καµία περίπτωση, ήθελα να φτάσω µέχρι το τέλος.

Ένιωσες αδικηµένη βλέποντας ορισµένους παίκτες να παραβιάζουν τους κανονισµούς;

Ναι, γιατί όταν τρως ανεβαίνεις σωµατικά και πηγαίνεις καλύτερα στα αγωνίσµατα, ενώ ταυτόχρονα και η ψυχολογία σου ανεβαίνει σηµαντικά, µπορείς να σκέφτεσαι πιο καθαρά για να δράσεις ανάλογα. Σίγουρα κάποιοι δεν έπαιξαν δίκαια και θεωρώ ότι η παραγωγή έκανε το σωστό όταν τους απέβαλε.

Ποιος ροχάλιζε περισσότερο στο Survivor;

Ο Τάκης. Πραγµατικά δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο µε το… ροχαλητό του, όπως και κανένας παίκτης από την οµάδα. Σε ξυπνούσε, γιατί ήταν πολύ δυνατός και συνεχόµενος ήχος.

Πηγή: sportdog.gr

Σοφία Μανωλάκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και κόβει την ανάσα με τις αναλογίες της

Μαρία Σολωμού: Τέλος με τον Mente Fuerte;