Survivor spoiler 29/01: Οριστικό spoiler στη Live μετάδοση για το Έπαθλο

Μπορεί να μην ζήσουμε αγώνισμα Ασυλίας, αλλά το αγώνισμα Επάθλου είναι ό,τι πρέπει για να μας βάλει ξανά σε Survivor διάθεση και να απογειώσει το Σάββατό μας (29/1).

 

Για νέες αφίξεις; Επίσης σας έχουμε. Φεύγει ο Γιωρίκας και ο Ατζούν πρέπει να γεμίσει το σελεμπριτο-εργοστάσιο. Και καλά θα κάνει.

Κόντρες; Φυσικά και έχουμε! Μυριέλλα απέναντι σε Ευρυδίκη και Αθηνά! Μιλάμε για τρελό ντερμπάκι.

Όλα αυτά θα έχει το συγκλονιστικό μενού που θα παρακολουθήσουμε απόψε. Η τηλεθέαση θα πάρει ξανά την ανιούσα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Πάμε τώρα και στα αγωνιστικά μας.

Ο στίβος μάχης είναι αρκετά απαιτητικός, αφού δίνει βάση στην ταχύτητα των παικτών, στον πολύ καλό στόχο τους και στην ψυχραιμία που διαθέτουν.

Οι Διάσημοι δείχνουν ανωτερότητα όταν πρόκειται για στίβο που εμπεριέχει ταχύτητα, με τον Άρη Σοϊλέδη να έχει φέρει έναν άλλο αέρα στην ομάδα.

Ενδιαφέρον επεισόδιο το αποψινό είναι η αλήθεια. Το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει σε σχέση με όσα έχουμε ήδη πει.

Επίσης, αν σας βοηθάει, το έπαθλο φαγητού μεταμορφώνει μια συγκεκριμένη ομάδα, την οποία τη διαβάσετε στα παραπάνω link. Αυτή θα κερδίσει.

Εδώ όμως είμαστε για τον χαβαλέ, την παρέα, την ατάκα. Μια Live περιγραφή ετοιμάζεται να ξεκινήσει και άπαντες περιμένουν να με σχολιάκια Twitter, αλλά και το feed μας για άκρατο κουτσομπολιό.

Περιμένουμε λοιπόν τον Γιωργάρα να δώσει τη σέντρα και εμείς θα πάρουμε σε λιγάκι θέσεις μάχης για το αγώνισμα του Επάθλου.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ρίξτε και μια ματιά στο επεισοδιακό trailer και τα λέμε σε λίγα λεπτά.

Spoilers

Πως θα γίνουν τα self test μαθητών και εκπαιδευτικών

Spoilers

Διασυρθήκατε!: Ο Μπογδάνος έσφαξε την κυβέρνηση μέσα στην Βουλή και το twitter τον… αποθέωσε! (Vid)