Survivor spoiler: Live μετάδοση για την 1η Ασυλία

Spoilers

Ελάτε στην παρέα μας για το αγώνισμα της 1ης Ασυλίας της εβδομάδας – LIVE ενημέρωση

Survivor 23/1: Ένας νέος κύκλος με συναρπαστικές Ασυλίες και νέους παίκτες ξεκινάει στον Άγιο Δομίνικο και τα νεύρα θα χτυπήσουν κόκκινο πολύ σύντομα.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον. Αμφότερες οι δύο ομάδες είδαν να καταφθάνουν ενισχύσει

ς με φρέσκους παίκτες. Σοϊλέδης για τους Διάσημους, Θωμαΐς και Ανδρέας για τους Μαχητές.

Οι Κόκκινοι πήραν τη νίκη στο έπαθλο φαγητού και γλυκάθηκαν με το μέλι, αλλά ίσως… πικραθούν σύντομα. Μπορεί και όχι. Το spoiler σας το έχουμε εδώ από νωρίς.

Θα βγάλει ειδησούλες το επεισόδιο της Κυριακής (23/1), με τον Γιωρίκα Πηλίδη να δημιουργεί ερωτηματικά. Η νοσηλεία του στο νοσοκομείο προκάλεσε την ανησυχία όλων και μένει να δούμε αν θα υπάρξει αποχώρηση ή όχι.

Εδώ όμως είπαμε. Είναι η χαρά μας μέσα σε δύσκολες καιρούς. Το Live είναι αναζωογονητικό. Θα δούμε το αγώνισμα της πρώτης Ασυλίας, θα σχολιάσουμε τις εντάσεις, ενώ θα πάρουμε και μπόλικο… homework για το Συμβούλιο του Νησιού που μας έχει καλομάθει σε ίντριγκες και σπινθηροβόλα βλέμματα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Μέχρι όλα αυτά να ξετυλιχθούν, υπομονή. Γεμίστε το feed με μηνύματα για να έχουμε να συζητάμε και θα τα πούμε σε λίγο, μόλις ο Γιωργάρας ο Λιανός σφυρίξει τη σέντρα της αναμέτρησης.

Survivor 23/1: Το trailer

farma-telikos:-katerrefse-o-ntoupis-sto-finale-tou-agonismatos

Φάρμα Τελικός: Κατέρρευσε ο Ντούπης στο φινάλε του αγωνίσματος

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο λόγος που ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει τον Ιάκωβο!