Σπίτι με το MEGA: Είπα στους φίλους μου σε μοναδική εκτέλεση από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Ελπίδα Γαδ

spiti-me-to-mega:-eipa-stous-filous-mou-se-monadiki-ektelesi-apo-tin-eleonora-zouganeli-kai-elpida-gad

«Με κέρδισε το χρώμα της φωνής της και ήθελα να την γνωρίσω. Έχω τη χαρά να είμαστε πια ομάδα. Απόψε βρίσκεται μαζί μου στη σκηνή η Ελπίδα Γάδ» ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το «Σ’ αγαπώ» σε στίχους Γιώργου Παρώδη και μουσική Γιώργου Παπαποστόλου από τον δίσκο «Ενοχές» του 1996 ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Με κέρδισε το χρώμα της φωνής της και ήθελα να την γνωρίσω. Έχω τη χαρά να είμαστε πια ομάδα. Απόψε βρίσκεται μαζί μου στη σκηνή η Ελπίδα Γάδ» ανέφερε η ερμηνεύτρια καλώντας στη σκηνή τη φίλη της πια, όπως τη χαρακτήρισε Ελπίδα που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice. Η παίκτρια βγήκε δεύτερη στον διαγωνισμό αλλά ξεχώρισε για τις φωνητικές ικανότητες.

«Όταν και εγώ ξεκινούσα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μου είπε να τραγουδήσουμε ένα ντουετάκι μαζί. Και υπάρχει αυτό το τραγούδι. Ελπίζω όπως αυτό το τραγούδι έφερε όμορφα πράγματα στη δική μου ζωή, να φέρει και σε εσένα» με αυτό τον τρόπο προλόγισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη το «Είπα στους φίλους μου».

Το κομμάτι περιλαμβάνεται στο δίσκο «Ήρωες με καρμπόν» του 2006 σε μουσική Μαχαιρίτσα και στίχους Πέγκυς Πολίτου.

Στη συνέχεια η Ελπίδα Γαδ ερμήνευσε το «Luna Rossa», τραγούδι που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα.

«Η Ελεωνόρα είναι αυθεντική, δοτική, πολύ ζεστή, πολύ σταρ και πολύ καθημερινό παιδί ταυτόχρονοα. Είναι πολλά πράγματα. Ως δασκάλα είναι φοβερή, σε εμπνέει, σε καθοδηγεί, σε εμπιστεύεται.

Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με συμβούλεψε να είμαι πάντα ο εαυτός μου, να είμαι αυθεντική. Αν θέλω να φτάσω κάπου να προσπαθήσω να διατηρήσω μέχρι το τέλος αυτή την ιδιότητα. Να προσπαθώ να επικοινωνώ πάντα στο κοινό την αλήθεια μου» δήλωσε η Ελπίδα Γαδ.

The Bachelor 2 spoiler: Αυτός είναι ο επικρατέστερος για την θέση του εργένη

Φάρμα Spoiler 16/5: Οι παίκτες χορευουν και το twitter κάνει πάρτι