«Σπάραξε» καρδιές η Άντζελα Δημητρίου: «Αυτό είναι που μου έμεινε από τη μητέρα μου – Για 2.5 χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι και ξέχασα…»

Latest

Η Άντζελα Δημητρίου «σπάραξε» καρδιές για τον χαμό της μητέρας της, έχοντας βρεθεί καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω», με την αγαπημένη τραγουδίστρια να πραγματοποιεί τη δική της κατάθεση ψυχής.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφερόμενη στον θάνατο που την «λύγισε» δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Αυτό που μου έμεινε από τη μητέρα μου είναι αυτό που φοράω στο χέρι μου, ήταν το δαχτυλίδι της το οποίο δεν θα το βγάλω ποτέ, το ορκίζομαι γιατί είναι η προστασία μου», είπε δείχνοντας στην κάμερα το δαχτυλίδι στο χέρι της.

Όσο για το τελευταίο διάστημα δίπλα στην μητέρα της: «Για 2,5 χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι. Δεν περπάταγε, αλλά μέρα με την ημέρα που την έβλεπα έτσι, στεναχωριόμουν πάρα πολύ. Ξέχασα την μάνα μου που ήταν δυναμική, να μαγειρέψει, να καθαρίσει, να κάνει τα πάντα…», ανέφερε συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου.

«Μέχρι πριν ένα μήνα μου έλεγε: “Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Εγώ δεν θέλω να είσαι μόνη σου”», ήταν τα λόγια της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου.

«Θέλω να είμαι λίγο μόνη μου, καλά να είναι η κόρη μου με τον άνδρα της»

Η λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη μετά την αποκάλυψη για τη ρήξη στη σχέση τους.

«Η Όλγα μεγάλωσε, έγινε μια κούκλα, έγινε μια μάνα και πρέπει να γίνει μια σωστή μάνα όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Να είναι καλά αλλά θέλω να κοιτάξω εμένα, λίγο να ενδιαφερθώ για μένα», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

«Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη μου την οικογένεια. Θέλω να κοιτάξω την Άντζελα πριν να είναι αργά. Τι έκανα; Έδωσα αυτό και εκείνο και εγώ τι; Να πεθάνω; Να είναι καλά με τον άντρα της, το παιδάκι της και αν οτιδήποτε χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω πολύ ευχαρίστως.

Θέλω να είναι καλά μαζί με τον άντρα της και το παιδάκι της και οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω, αν δω όμως ότι τα πράγματα είναι καλά, πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε η Άντζελα Δημητρίου.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξη η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για τον γιο της ο οποίος μεγάλωσε με τη θεία του, ενώ έμαθε μετά από χρόνια ποια είναι η βιολογική του μητέρα.

«Ο γιος μου έβαλε μυαλό, πήγε στη Γερμανία για δουλειά, μεγάλωσαν τα εγγόνια μου και όλα μια χαρά! Η μητέρα μου έδωσε τον Βαγγέλη στη θεία μου, εγώ ήμουν μικρή και το παιδί αυτό μεγάλωνε λέγοντάς με “ξαδέρφη του”. Κάποια στιγμή έφυγε από τη ζωή η θεία μου και θεώρησα καλό να τον πάρω τηλέφωνο να του πω την αλήθεια», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Ολυμπιακός – Βίτρους Μπολόνια 74-69: «Έπνιξε» την Βίρτους και καλπάζει για πλεονέκτημα

«Έκατσα και του είπα την ιστορία σαν παραμύθι και του είπα “Εγώ είμαι η μάνα σου”. Έπαθε ένα σοκ, το ίδιο και η Όλγα! Πέρασα πάρα πολλά αλλά τους έκανα καλό. Η μάνα είναι η Αγγελική, η Άντζελα Δημητρίου είναι στη δουλειά της. Δεν επιτρέπεται να κατηγορείς τη μάνα σου. Εγώ ποτέ δεν σήκωσα χέρι, ούτε τη χτύπησα, ούτε της αντιμίλησα, ήμουν στο πλευρό της μέχρι που βγήκε η ψυχή της στο κρεβάτι. Με εκμεταλλεύτηκαν αλλά δεν πειράζει», είπε η Άντζελα Δημητρίου καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

«Έδωσε» τον Μάριο Καπότση η Κόνι Μεταξά: «Αυτό που έκανε στο σπίτι 40 μέρες που έλειπα…»

Καιρός με νεφώσεις και βροχές στο βορειοανατολικό Αιγαίο