ΣΟΚ για την Κατερίνα Καραβάτου, «Η περιπέτεια μου με τον καρκίνο…»

ΣΟΚ για την Κατερίνα Καραβάτου, «Η περιπέτεια μου με τον καρκίνο…» Σοκαρισμένοι ήταν στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με μια συνεργάτιδά τους να συγκινεί με την αναφορά της στη μάχη της εναντίον του καρκίνου.

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η Μαριλού Ρεπαπή από την εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» με μια συγκινητική ανάρτηση μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και η ίδια.

 

«Η Μαριλού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει κάτι που για εμάς ήταν γνωστό, αλλά εσείς δε το γνωρίζατε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, που ολοκλήρωσε την ευτυχία με το σύζυγό της.

 

Το λόγο πήρε η Μαριλού που αποκάλυψε ότι: «Ελπίζω να ήταν καλό για τι το είχα σκεφτεί πολύ καιρό και το έγραψα μέσα από τη ψυχή μου… Δεν το είπα γιατί ήθελα να πω ότι αρρώστησα και να με λυπηθούν. Το είπα για να μάθει ο κόσμος ότι το πρόλαβα».

«Όλα πήγαν καλά και το πρόλαβες, όπως είπες, αλλά το σημαντικό είναι η πρόληψη», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

 

«Όταν το είδα χάρηκα πάρα πολύ. Θυμήθηκα εκείνη την περίοδο που έγιναν όλα αυτά», συμπλήρωσε τέλος με συγκίνηση η Κατερίνα Καραβάτου.

Κατερίνα Καινούργιου: ”Θα πάρω τον Κοκλώνη να πάμε για παρακολούθηση στον Φίλιππο Τσαγκρίδη”

Survivor

Survivor spoiler: Κλείδωσε… αποχωρεί η Χριστίνα Κεφάλα