Σοφιάνα Αβραμάκη: Μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται μέσω social media, αλλά και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση μ

Η Σοφιάνα Αβραμάκη μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για τη συμμετοχή της στο Survivor και την κριτική που δέχτηκε, το αν θα τη δούμε στο Survivor All Star, τις ανήθικες προτάσεις που δέχεται μέσω social media, αλλά και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Σοφιάνα Αβραμάκη, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του Survivor, μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για το ενδεχόμενο να λάβει συμμετοχή στο Survivor All Star, για τα σχόλια που έχει κατά καιρούς δεχτεί, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται για εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και αποκάλυψε τι της γράφουν σε μηνύματα που δέχεται μέσω social media. «Δεν μου έχει γίνει κάποια προσέγγιση για το Survivor. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που έχει πάει και δεν του περνάει από το μυαλό. Θα ήθελα να πάω, εννοείται», δεν έκρυψε η Σοφιάνα Αβραμάκη και πρόσθεσε ότι «Άκουσα για παίκτες που και ζήτησαν και εν τέλει συμφώνησαν για περισσότερα χρήματα από τα 5.000 που ακούστηκαν. Θα πέσουν κορμιά αν αποκαλυφθούν διαφορετικά ποσά στην πορεία του παιχνιδιού».

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε ότι δέχεται ανήθικες προτάσεις μέσω social media και όχι μόνο: «Μου στέλνουν να μου δώσουν χρήματα για να κάνουμε διάφορα πράγματα σεξουαλικά ή να τους στείλω τις πατούσες μου και να μου βάλουν λεφτά σε λογαριασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Σοφιάνα Αβραμάκη ξεκαθάρισε ότι «Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, δεν έχω καν επαφή με τον άνθρωπο. Του έχουν χρεώσει σχέσεις με δυο-τρεις κοπέλες του χώρου. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίος άντρας».

Παύλος Σταματόπουλος: Θύμα απάτης ο Σταματόπουλος … Χρησιμοποίησαν φωτογραφίες του σε εφαρμογή γνωριμιών

Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της κάνει… πασαρέλα με τα τακούνια της μητέρας της – βίντεο