Σχέσεις: Ποια είναι τα ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο στον ερωτικό τομέα;

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό στις ζωές μας και κατ’ επέκταση και στις ζωές των ζωδίων. Χωρίς το σεξ δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστούμε και να κουνήσουμε ρούπι από τις ψυχολογίες μας. Το σεξ είναι αυτό που μας χαρίζει απεριόριστη αυτοπεποίθηση και χαρά. Είναι το αλάτι στην τροφή της ζωής μας.

Ο έρωτας ρίχνει τα βέλη του κι εμείς ανταποκρινόμαστε σε όλες του τις διαθέσεις. Ποια ζώδια ταιριάζουν πιο καλά στο σεξ;

ΚΡΙΟΣ… Με Λέων: αν περιορίσουν και οι δυο την κυριαρχία τους. Με Τοξότη: εκρηκτικός σεξουαλικός συνδυασμός. Με Ζυγό: αν η ηρεμία του Ζυγού ταιριάζει με τις εκρήξεις του. Με Σκορπιό: αν ο Σκορπιός αντέξει την κυριαρχία του και ο Κριός τη ζήλια του. Με Ιχθύ: συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Με Δίδυμο: αν ο Δίδυμος ανοιχτεί στον πρωτοποριακό του τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ…Με Καρκίνο: ο ένας καλύπτει τον άλλο. Είναι μια μακροχρόνια όμορφη σχέση. Με Παρθένο: αν η λεπτομέρεια της Παρθένου συμβαδίσει με τον αργό του ρυθμό. Με Ζυγό: καλή ισορροπημένη σχέση με αγάπη και υπομονή αν ο Ταύρος περιορίσει τη κτητικότητά του. Με Σκορπιό: μια εκρηκτική παθιασμένη σχέση αν χαλαρώσουν και οι δυο τους τόνους τους. Με Αιγόκερω: θέλουν και οι δυο τα ίδια πράγματα, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΣ…Με Κριό: είναι και οι δυο περιπετειώδης. Με Λέων: ταιριαστό ζευγάρι αν υπάρχει σεβασμός και αγάπη μεταξύ τους. Με Ζυγό: δίνει ο ένας στον άλλο την ελευθερία που χρειάζεται. Με Σκορπιό: πολύ καλό σεξ αν ο Σκορπιός με τη ζήλια του δεν καταπιέσει την ελευθερία του. Με Υδροχόο: ταιριάζουν απόλυτα ερωτικά, σέβεται ο ένας τον άλλο και η σχέση αποκτά διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ..Με Ταύρο: ζητούν και οι δυο την ασφάλεια και την αρμονία, ταιριάζουν σεξουαλικά και δημιουργούν μια μακροχρόνια σχέση. Με Λέων: αν ο Λέων δει τη σχέση σοβαρά, θα πετύχουν. Με Παρθένο: βοηθάει ο ένας τον άλλο, υπάρχει σιγουριά και ασφάλεια, φροντίζουν και αγαπούν ο ένας τον άλλο. Με Σκορπιό: πολύ καλή σχέση, καλύπτει ο ένας τον άλλο με επιτυχία. Με Ιχθύ: τέλειο σεξ και με διάρκεια αφού ο ένας σέβεται την ευαισθησία του άλλου και ισορροπούν.

ΛΕΩΝ…Με Κριό: αν βρουν τις ισορροπίες τους, θα υπάρχει πολύ καλή σχέση. Με Δίδυμο: ταιριαστός συνδυασμός αν ο Δίδυμος δεν βλάψει την εικόνα του Λέοντα. Με Καρκίνο: καλύπτει ο ένας τον άλλο με αγάπη και δεκτικότητα. Με Ζυγό: αν βρουν τις ισορροπίες τους, ερωτικά ταιριάζουν. Με Σκορπιό: καλό σεξ αν υπάρχει κατανόηση και διαλλακτικότητα. Με Τοξότη: είναι μια καλή σχέση με διάρκεια και σεξουαλική χημεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ…Με Ταύρο: αν συνδυάσουν τους ρυθμούς τους. Με Καρκίνο: μια μακροχρόνια σχέση όπου και οι δυο απολαμβάνουν τον έρωτα. Με Παρθένο: έχουν κατανόηση στο σεξουαλικό και συναισθηματικό τομέα και αυτό δημιουργεί μια καλή σχέση. Με Ιχθύ: αν ο Παρθένος ανοιχτεί στις ανάγκες του Ιχθύ, τότε όλα θα είναι πολύ καλά. Με Αιγόκερω: πολύ καλό σεξ και σχέση αν ο Παρθένος δεν γκρινιάζει και ο Αιγόκερως δεν τον παραμελεί.

ΖΥΓΟΣ…Με Κριό: ταιριάζουν σεξουαλικά και αν έχουν θέληση, θα πετύχει η σχέση. Με Ταύρο: καλό ερωτικό και καλή συμβίωση ειδικά αν ο Ταύρος δεν είναι τόσο κτητικός. Με Δίδυμο: καλό ερωτικό και ευοίωνο μέλλον. Με Λέων: καλό σεξ αλλά και οι δυο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την διπλωματία και την κατανόησή τους. Με Ζυγό: καλό σεξ αν και οι δυο ζητούν την ανεξαρτησία τους. Με Τοξότη: πολύ καλή σεξουαλικότητα αφού ο ένας έχει αυτά που θέλει ο άλλος. Με Υδροχόο: τέλειος συνδυασμός, πολύ καλό σεξ και πολύ καλή σχέση αφού ο ένας ικανοποιεί απόλυτα τον άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ…Με Κριό: έντονο πάθος που δεν συμβαδίζει με τα θέλω. Με Ταύρο: παθιασμένη σχέση αλλά προσοχή στις εκρηκτικές αντιδράσεις. Με Δίδυμο: καλό σεξ αλλά ο Σκορπιός πρέπει να περιορίσει τη ζήλια του. Με Καρκίνο: πολύ καλή σχέση που καλύπτει την ανασφάλεια και τη ζήλια. Με Λέων: καλή σεξουαλικότητα αλλά αβέβαιο το τέλος. Με Σκορπιό: εκρηκτικό ζευγάρι αν περιορίσουν το δυναμισμό τους. Με Αιγόκερω: πολύ καλό ερωτικό, ισορροπημένη σχέση με διάρκεια. Με Ιχθύ: πολύ καλό σεξ, ο ένας καλύπτει τον άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ…Με Κριό: πολύ καλό σεξ, υπάρχει μέλλον. Με Λέων: πολύ καλό σεξ, κοινά ενδιαφέροντα και σχέση με διάρκεια. Με Ζυγό: καλή σεξουαλικότητα, καλή σχέση με μέλλον αν ο Τοξότης δεν αλωνίζει. Με Υδροχόο: καλό σεξ, κοινά ενδιαφέροντα και μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ…Με Ταύρο: πολύ καλό σεξ, θέλουν τα ίδια πράγματα και έχουν μέλλον. Με Σκορπιό: καλός ερωτικός συνδυασμός, καταλαβαίνει και ισορροπεί ο ένας τον άλλο, υπάρχει διάρκεια. Με Αιγόκερω: ταιριάζουν ερωτικά, υπάρχει κατανόηση αλλά πρέπει να συμβιβαστούν. Με Ιχθύ: μια πολύ καλή σχέση που κρατάει και δυνατό σεξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ…Με Δίδυμο: πολύ καλό σεξ, υπάρχει σεβασμός, πολύ καλή μακροχρόνια σχέση. Με Καρκίνο: καλό σεξ αλλά πρέπει ο Υδροχόος να καλύψει την ανασφάλεια του Καρκίνου. Με Ζυγό: πολύ καλή σεξουαλικότητα, ικανοποιεί ο ένας τον άλλο, σχέση χωρίς ρουτίνα. Με Τοξότη: πολύ καλό σεξ, κοινά ενδιαφέροντα, σχέση που κρατάει στο χρόνο. Με Υδροχόο: καταλαβαίνει ο ένας απόλυτα τον άλλο, πολύ καλή πορεία και καλό σεξ.

ΙΧΘΥΣ…Με Καρκίνο: ο ένας προσέχει τον άλλο, ισορροπούν και περνούν τέλεια ερωτικά μαζί. Με Παρθένο: αν ο Παρθένος αντέξει τις ευαισθησίες του, όλα θα πάνε καλά. Με Σκορπιό: υπέροχο ζευγάρι με πολύ καλή σεξουαλική ζωή που αντέχει στο χρόνο. Με Αιγόκερω: πολύ καλό σεξ, πολύ καλή σχέση με μέλλον.

Πηγή: ratpackgr

Εύα Λάσκαρη: Ποζάρει και μοιράζει απανωτά ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ – φώτο

Ελευθερία Ελευθερίου: Το κόκκινο μαγιό της θα σε… απογειώσει – φώτο