«Σε λιγάκι τα ποδαράκια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι μου» – Αγωνία για την υγεία του Γιώργου Δασκαλάκη

Latest

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο με τον οποίο παλεύει αρκετό καιρό τώρα.

Συχνά με αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα ενημερώνει τους φίλους του για τα όσα συμβαίνουν με την πορεία της υγείας του αλλά και με όσα κάνει στην καθημερινότητά του, δείχνοντας έτσι τη δύναμη ψυχής που έχει και το πείσμα να βγει νικητής!

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου έκανε μια νέα ανάρτηση στην οποία φαινόταν να είναι πάνω σε μια ζυγαριά με το μπαστούνι του. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών, η οποία είναι παρενέργεια των βαριών θεραπειών που κάνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λεζάντα της φωτογραφίας περνάει το μήνυμα ότι συνεχίζει να παλεύει και ότι δεν θα αφήσει τον καρκίνο να κερδίσει τη μάχη όσες παρενέργειες και αν του έχει φέρει.

Η ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη:

«Καλό μεσημέρι Αγάπες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε με το καλύτερο φωτογράφο…. Μαμά ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ!!! Παλιά δεν ανέβαινα σε ζυγαριά γιατί έδειχνε όλο και προς τα πάνω… τώρα αποφεύγω γιατί δείχνει όλο και προς τα κάτω… Σε λιγάκι τα ποδαράκια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι μου (χαχα)… Να γελάσουμε και λίγο…

Συνεχίζουμε να παλεύουμε το Θηρίο… δεν θα μας κερδίσει… Όσες παρενέργειες και ας μου έφερε… Στις οποίες ακόμα δεν αναφέρομαι…

Εύχομαι Υγεία σε όλο τον Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!!

ΑΜΗΝ».

Πηγή: athensmagazine.gr

Anita: Η τραγουδίστρια του τελικού του Champions League με… ανύπαρκτο μαγιό στη Μύκονο

Κέρδισε 4 εκατομμύρια στο Λαχείο. Δείτε πως έγινε μετά από 2 μήνες πλαστικών [photos]