Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Το αγαπημένο ζευγάρι στο νοσοκομείο

Η σειρά Σασμός ετοιμάζεται να μας προσφέρει ανατροπές και συγκλονιστικές στιγμές στα επερχόμενα επεισόδια. Οι φανατικοί της σειράς περιμένουν με αγωνία τις νέες εξελίξεις, ειδικά όταν πρόκειται για τον Αστέρη και την Αργυρώ, το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς.

Σασμός spoiler: Το αγαπημένο ζευγάρι στο νοσοκομείο

Ο Αστέρης και η Αργυρώ είχαν σχεδιάσει να δεσμευτούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν καλά, μέχρι που ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα έρχεται να ανατρέψει τα πάντα. Η παπαδιά παρακολουθεί την Καλλιόπη να καταρρέει και αμέσως καλεί ασθενοφόρο. Η Αργυρώ και ο Αστέρης βρίσκονται στο πλευρό της, ανησυχώντας για την κατάστασή της. Ωστόσο, η ανησυχία τους διαλύεται όταν ο γιατρός τους καθησυχάζει λέγοντας ότι η Καλλιόπη απλά έχασε τις αισθήσεις της λόγω μιας πτώσης πίεσης.

Την ίδια στιγμή, η είδηση για τον τραυματισμό του Μαθιού από τον Νικηφόρο, ο οποίος φαίνεται να είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, δεν έχει φτάσει ακόμα στα αυτιά των κατοίκων της Άνω Ποριάς. Ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτής της είδησης;

Πασίγνωστη influencer τρέλανε κόσμο στη Μύκονο με τα ολοστρόγγυλα οπίσθιά της! (ΦΩΤΟ)

Ο Παράδεισος Των Κυριών Spoiler: Η Γιαννούλα αποκαλύπτει το μέλλον της