Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Ουρλιάζει ο Ανδρέας – είναι γέννημα φονιά ο Πετράκης

Ο εφιάλτης της Καλλιόπης παίρνει σάρκα και οστά όπως είδαμε και στο νέο πολυ αναμενόμενο trailer. Σε αυτό το trailer, δίνεται έμφαση στο γεγονός ότι ο Αστέρης και ο Πετράκης βρίσκονται στο επίκεντρο του μίσους του Ανδρέα.

Σασμός spoiler: Ουρλιάζει ο Ανδρέας – είναι γέννημα φονιά ο Πετράκης

Ο Ανδρέας ενημερώνεται για σημαντικά γεγονότα κατά την άφιξή του στην Άνω Ποριά, τα οποία τον συγκλονίζουν. Το αποκορύφωμα αυτής της έκπληξης είναι η ανακάλυψη ότι υπάρχει ένα παιδί, του οποίου ο πατέρας είναι ο Σταματάκης. Αυτή η ανακάλυψη είναι κρίσιμη, καθώς ο Ανδρέας θεωρεί τον Σταματάκη υπεύθυνο – τουλάχιστον στον δικό του νου – για τον θάνατο του Βρουλάκη.

Επιπλέον, η ιδέα ότι η οικογένειά του, με τις ευχές του Παύλου, σχεδιάζει να κάνει σασμό με τους Σταματάκηδες, προκαλεί θυμό και οργή στον Ανδρέα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο trailer, καθώς αυτός έχει μια έντονη συζήτηση με τον Παύλο. Εν τέλει, ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τον Ανδρέα ότι ο ερχομός του Πετράκη έχει αλλάξει τα πράγματα και ότι αυτή είναι η ελπίδα για να τελειώσει αυτή η βεντέτα που έχει αίματο βάψει το χωριό τόσα χρόνια.

Ωστόσο, ο Ανδρέας αντιδρά έντονα, κυρίως όταν του λένε ότι ο Πετράκης είναι “μισός Βρουλάκης”. Ο ίδιος απαντά με οργή και ουρλιαχτά, αναφέροντας ότι είναι Σταματάκης και “γέννημα φονιάς”. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει, και όλοι βρίσκονται σε κίνδυνο.

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι κάνει η μικρή όταν ακούει το αγαπημένο της τραγούδι (vid)

Ούρσουλα Κορμπερό: «Φωτιά στα κόκκινα» η «Τόκιο» με αποκαλυπτικό φόρεμα στη Μαδρίτη (ΦΩΤΟ & VIDEO)