Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο θάνατος που θα κάνει κομμάτια την Αργυρώ

Ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, το οποίο όσο περνούν οι μέρες αυξάνεται, θα κάνει τα τσιράκια του Ευθύμη, να αναζητήσουν τον Βαγγέλη και φυσικά να τον απειλήσουν με όπλο, θα τον προειδοποιήσουν κι εκείνος θα τους διαβεβαιώσει ότι θα βρει τα χρήματα όσο πιο σύντομα μπορεί.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Σταύρος θα βάλει πλάτη για να ξεμπλέξει τον αδερφό του. Βέβαια αυτό που δεν γνωρίζει, είναι πως στην Κρήτη και ειδικά στις δουλειές του Φαρμάκη, κανείς δεν αστειεύεται, τον απειλούν, αλλά ο Σταύρος αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά κι έτσι για ακόμα μία φορά θα βρεθεί σε απόγνωση. Ο τραπεζικός του λογαριασμός είναι σχεδόν άδειος, ενώ δεν έχει κάποιον δικό του άνθρωπο για να ζητήσει βοήθεια.

Ο Σταύρος μη έχοντας άλλη επιλογή, πηγαίνει το μικρό χρηματικό ποσό που έχει, γεγονός που βάζει την ζωή του σε πραγματικό κίνδυνο. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως ο Σταύρος θα αποτελέσει μια παράπλευρη απώλεια στα προβλήματα του Βαγγέλη. Το νήμα της ζωής θα κοπεί άδικα και απότομα. Ο θάνατος του θα θλίψει σίγουρα την Αργυρώ αλλά και την οικογένειά της.

Νίκος Καρβέλας: Σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον μικρότερο του γιο – φωτογραφία

Μαύρο ρόδο spoiler: Ο εισαγγελέας στο μοναστήρι