Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ο Μανώλης τσιράκι του Ευθύμη; Μπλέκει άσχημα!

Μια νέα σχέση, μια φιλία όχι και τόσο αναμενόμενη φαίνεται πως ξεκινά ανάμεσα στον Μανόλη και τον Ευθύμη Φαρμάκη. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και θα αναπτύξουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Μανώλης, ο οποίος βαδίζει σε… επικίνδυνα μονοπάτια.

Το όνειρο που βιάζονταν να υλοποιήσουν από μικρά παιδιά με τον Νικηφόρο, η ιδέα τους να φτιάξουν θερμοκήπιο, έχει πάρει σάρκα και οστά.

Ο Μανόλης γνωρίζεται με τον Ευθύμη Φαρμάκη, με τον οποίο στην συνέχεια συνεργάζεται κιόλας. Ενώ πρόκειται για ένα σκοτεινό χαρακτήρα, φαίνεται ότι θα δώσει στον Μανώλη μια ευκαιρία, παίρνοντάς τον στη δούλεψή του, για να τον κάνει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Οι δυο τους μίλησαν γι’ αυτό στον Ευθύμη και εκείνος διακρίνοντας τον ενθουσιασμό τους και την ανάγκη τους να δουλέψουν, χρηματοδότησε την ιδέα τους. Τώρα λοιπόν δεν μπορούν παρά να είναι ενθουσιασμένοι που βλέπουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται.

Η συνεργασία με τον Ευθύμη Φαρμάκη είναι βέβαιο πως θα συνεχιστεί αλλά μπορεί να μπει σε κίνδυνο όταν ο Μανόλης αρχίσει να συμμετέχει και σε άλλες δουλειές του προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για τους γονείς του.

Αν θυμάστε, το καφενείο, αλλά και το σπίτι, είναι σε υποθήκη και το ξεχρέωμα από τον Φαρμάκη προσωρινό, εάν δε συνεχίζει να πληρωνει, τότε οι τράπεζες θα του τα πάρουν όλα και η οικογένεια θα μείνει στο δρόμο. Οπότε ο Μανώλης βρίσκεται υπο πίεση και θα κάνει τα πάντα ΄έτσι όπως τον έχει δέση ο Ευθύμης, για όλα όμως υπάρχουν και ανατροπές.

Σασμός 

Guendalina Tavassi: Σάλος με πασίγνωστη παρουσιάστρια … Οι ακατάλληλες φωτογραφίες από το μπάνιο της – φωτογραφία

Λούσι Μεκλένμπουργκ: Χορεύει ΜΟΝΟ με τα εσώpουχα και σου φτιάχνει τη μέρα! – βίντεο