Σασμός spoiler – ο Επίλογος: Ο Ανδρέας ζητά αντίποινα για το χαμό της μητέρας του

Αν και πολλοί ίσως να πιστεύουν το αντίθετο, ο Ανδρέας Βρουλάκης έχει έναν λόγο βαθιά κρυμμένο μέσα του που εξηγεί τον έντονο μίσος που τρέφει για τους Σταματάκηδες, ιδιαίτερα τον Σασμό.

Η γιαγιά Ειρήνη και η Καλλιόπη είναι από τους ελάχιστους που γνωρίζουν αυτό το πραγματικό μυστικό του Ανδρέα, και γι’ αυτόν τον λόγο, γνωρίζουν πως δεν θα αφήσει τίποτα να τον σταματήσει. Η αλήθεια είναι πως ο Ανδρέας επέστρεψε στον τόπο που γεννήθηκε με σκοπό να εκδικηθεί, αλλά όχι απλώς για οποιαδήποτε αδικία.

Ο πιο σκληρός Βρουλάκης από όλους επιδιώκει να εξοφλήσει τον πόνο που αισθάνεται για τον χαμό της μητέρας του, που αυτοκτόνησε εξαιτίας ενός Σταματάκη. Παρά τις προσπάθειες της γιαγιάς Ειρήνης να τον πείσει να αλλάξει γνώμη, ο Ανδρέας παραμένει αδιάλλακτος.

Κάποια στιγμή αργότερα, όμως, η γιαγιά Ειρήνη οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω υγειονομικού προβλήματος. Ο Ανδρέας τρέχει γρήγορα στο πλευρό της, γεμάτος τύψεις και ανακαλύπτει την αλήθεια. “Είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που ήθελα να βλάψω.

Ο πόνος μου μιλούσε. Συγχώρεσέ με, θεία μου,” λέει με λύπη. Η γιαγιά Ειρήνη, παρόλο που δεν είναι σε θέση να απαντήσει λόγω της κατάστασής της, γνέφει αδιακρίτως το χέρι της, δείχνοντας πρακτικά ότι συγχωρεί τον Ανδρέα.

Κορυφαία ανεκδοτάρα: Ήταν ένα νιόπαντρο ζευγάρι που ο άντρας ήθελε να βγει να μπερμπαντέψει…

Μαρίζα Τομέι: Η σέξι «θεία Μέι» αναπολεί τις διακοπές της στην Ελλάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)