Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Ο Ανδρέας βγάζει από την μέση τον Νικηφόρο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, γνωστός και ως Βρουλάκης, εισβάλλει στη σειρά που όλοι αγαπήσαμε, ανακατεύοντας τα χαρτιά στο τραπέζι του πλωτικού παιχνιδιού.

Οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα, όπου το παρελθόν έχει ξεχαστεί και ό,τι έχει συμβεί πλέον είναι παρελθόν. Ο λόγος; Έρχονται μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Νέα γεγονότα θα ξεσκεπάσουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις θα ανατρέψουν τα δεδομένα, θέτοντας ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο δράσης.

Στο επίκεντρο της πλοκής στην τελευταία σεζόν βρίσκεται η άφιξη του Ανδρέα Βρουλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο Ανδρέας έρχεται στην Άνω ποριά με σκοπό να εμποδίσει την ένταση μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Φορώντας το μαύρο που απαιτεί η κρητική παράδοση και προσβάλλοντας ένα σκοτεινό ύφος, ο Ανδρέας έρχεται να αναστατώσει την ειρήνη μεταξύ των δύο οικογενειών, ανακατεύοντας τις ζωές των ηρώων.

Ο Ανδρέας επιζητά εκδίκηση και φαίνεται εξοργισμένος όταν μαθαίνει για το παιδί της Αργυρώς με τον Αστέρη, αλλά και για τον γάμο τους. Ο πρώτος του στόχος είναι ο Μαθιός, ο οποίος είναι πλέον ευάλωτος μετά τον πυροβολισμό του από τον Νικηφόρο και δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Ταυτόχρονα, ο Παύλος Βρουλάκης βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς φαίνεται πως είναι αυτός που σκότωσε τον αδελφικό του φίλο, τον Ευθύμη Φαρμάκη, και γρήγορα όλες οι υποψίες στρέφονται προς αυτόν.

Ο Παύλος Βρουλάκης ξεκινά τη γ’ σεζόν της σειράς με τύψεις για τον φόνο του Ευθύμη Φαρμάκη, αλλά και με το βάρος του γεγονότος πως υπήρξε αναγκασμένος να τον πετάξει στο βάθος του Κρητικού Πελάγους. Ήταν βέβαιος πως πλέον αυτός ο άνθρωπος δεν θα απειλούσε την οικογένειά του.

Παράλληλα, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον σκοτεινό άντρα, τον Ευθύμη Φαρμάκη, και να τον συλλάβει. Όμως τα ίχνη του έχουν χαθεί. Μερικές μέρες αργότερα, δύο ψαράδες ανακαλύπτουν κάτι που χτυπάει πάνω στα βράχια καθώς μαζεύουν τα δίχτυα τους.

Πλησιάζουν με τη βάρκα τους και συνειδητοποιούν ότι είναι ένα πτώμα. Επισπεύδουν να καλέσουν την αστυνομία, η οποία αναγνωρίζει αμέσως το πτώμα ως τον Ευθύμη Φαρμάκη. Και τώρα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ένα ακόμη σκοτεινό εγχείρημα, σκοτώνοντας τον γιο της Βασιλικής, τον Νικηφόρο. Αυτό θα οδηγήσει σε μια σειρά από εκρηκτικές εξελίξεις που θα κρατήσουν το κοινό σε αγωνία για ακόμη μια τηλεοπτική χρονιά.

Αναστατώνει με το μπικίνι η Κατερίνα Παπουτσάκη

Latest

Θυμάστε τον Γιώργο Ρήγα; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός του ’80